Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^tuki, ampak ne piše v katerem jeziku je (na slikci je sicer nemški napis) (najboljš poklicat in preverit).
Kateri obliži so najbolj fiksni? Vem, da sem pred časom imela še neka dva, ki sta bila cela bela in kvadrat oblike (rabim zaradi enega mazila in ne sme bit prevelik - podolgovat ali okrogel majhen obliž), pa tudi neke prozorne sem mela včasih, ki so zdržali gor precej časa. Navadni od Hansaplast se mi čez noč odlepijo.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
V izboru za Manhattan Face 2012 zbiram glasove za uvrstitev med Top 5 punc ki se bodo udeležile finalnega castinga.
Prosim vas, če mi lahko pomgate pri zbiranju ''Likov'' pod sliko na Facebooku.
Vsakega glasa bom vesela. Hvala.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... e=1&ref=nf
Prosim vas, če mi lahko pomgate pri zbiranju ''Likov'' pod sliko na Facebooku.
Vsakega glasa bom vesela. Hvala.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... e=1&ref=nf
-
- Cosmopsiho
Že eno leto dobivam sms-e ob vsakem prejetem mailu na gmail (operater je pa simobil). Vmes jih že nisem dobivala kakšne 4 mesece, potem pa spet. To me spravlja ob živce, ker mi javlja VSE, če jih hočem prebrat moram pa itak na net. Pa piska mi skos telefon. Ne poznam nobenga ki ima podobne težave. Na gmail računu sem že preverila če sem kdaj kam vpisala svojo telefonsko pa ni nobene opcije za te stvari. Samo nekje za varnost, pa še s tam sem jo skenslala. A se kateri sanja kaj moram narest, da to prekinem?
-
- Cosmopsiho
A si si kdaj aktivirala Simobilovo aplikacijo Si.mail? Ker vem da tale obvešča prek SMSov.*kayka* napisal/-a:Že eno leto dobivam sms-e ob vsakem prejetem mailu na gmail (operater je pa simobil). Vmes jih že nisem dobivala kakšne 4 mesece, potem pa spet. To me spravlja ob živce, ker mi javlja VSE, če jih hočem prebrat moram pa itak na net. Pa piska mi skos telefon. Ne poznam nobenga ki ima podobne težave. Na gmail računu sem že preverila če sem kdaj kam vpisala svojo telefonsko pa ni nobene opcije za te stvari. Samo nekje za varnost, pa še s tam sem jo skenslala. A se kateri sanja kaj moram narest, da to prekinem?
Izklopi se lahko prek S! portala (ali pa s klicem v naročniški center, ampak good luck dobit operaterja