brandibelle napisal/-a:Ok zakaj se nekatere ne zdijo primerne za mamice...
1. nekatere otrok ne bi vozile v restavracije, ker se tam derejo in vreščijo ipd in s tem motijo vse ostale, ki s(m)o zgleda totalno netolerantni do dojenčkov/otrok;
(nekaterim se zdi celo prav, da se "prepoveduje" vstop osebam, ki se še vedno poslužujejo domačih mlekarn);
Ja, in kaj je s tem narobe? Ce otroci niso zazeljeni v recimo 10 od 1000 restavracij v enem mestu, starsi lahko se vedno izbirajo med 990 restavracijami, kamor jih lahko peljejo, tako da mislim, da niso za nic prikrajsani. Jaz pa se bom raje odlocila za eno izmed 10, kjer bom imela mir. Mislim, da to ni kriterij primernosti/neprimernosti za starsevstvo. Ce bom sama kdaj mamica, moji otroci sigurno ne bodo brezglavo letali naokrog in se drli kot to pocne prevec razvajenih otrok dandanes.
In ne, nisem netoleranta do otrok in dojenckov. Netolerantna sem do starsev, ki svojim otrokom dovolijo prosto letanje po restavracijah, dretje, delanje neredna, packanje s hrano po in pod mizo itd. In ja, dveletnik lahko sedi pri mizi, brez da dela galamo in moti ostale ljudi.