Meni se pa zdi prehitro nekaj sklepat in obsojat tipa. Ajde, javil bi ti res lahko oz. "moral" (nenapisano pravilo oz. osnova bontona, sploh če ima interes), glede ostalega pa bi ti rekla, da če še nista imela nič več, morda še zaradi tega ni "ziher" v tebe. Saj tako je bilo tudi z mojim sedanjim na začetku in z bivšim. Ko z nekom seksaš in si že nekaj časa skupaj, pa se razvije ta navezanost oz. redno javljanje, brez tega (vsakodnevno) na začetku pa še ne pomeni, da je moški nezainteresiran - sploh, če praviš, da je polno zaseden.
Glede let pa ne bi kaj dosti komentirala ... Midva imava tudi toliko let razlike, pa ne gre zato, da ne bi mogel dobiti kakšne svojih let oz. da bi me obračal. Meni gre pa na bruhanje ob takih komentarjih (no offence).

Koliko parov poznam, kjer so isto stari ali le par let razlike, pa tip vrti punco (in to že nekaj let) okoli prsta, zraven jih pa peca (in še kaj zraven) še ene par, ko njegove ni zraven. Marsikatera celo ve zato, pa v obupu pri 30 ali čez 30. še vztraja s takim partnerjem/možem.
li anna, poročaj kako se bo razvijalo