^^ Seveda ne, ampak če je nekaj prirojeno človeku, je to od rojstva (zato tudi tak izraz 

)... pa ne ravno, da jih ne maram, samo ne maram jih preveč na kupu / množic, jaz sem bolj individualen tip človeka  

purple_rain napisal/-a:Rečt, da nekomu kot otroku pa "ni bilo v interesu določeno obnašanje" je pa..milo rečeno, pretenciozno.
Ja, meni ni bilo v interesu, menda bom vedela zase, ane 

Kaj pa si razumela pod tem? Saj ne govorimo o interesu pogodbenih strank ipd., to pomeni pač, da si tega nisem želela in mi ni zbujalo veselja. Najhujše trpljenje je bilo zame druženje z vrstniki v mali šoli, razne otroške igrice z njimi, tega nisem marala in mi je šlo na živce. In niti najmanj mi ni bilo v interesu, ja, zakaj bi mi bilo nekaj, kar me ni razveseljevalo, ampak povzročalo slabe filinge?? Čisto logično. Tako kot kakemu drugemu otroku ni v interesu poslušanje klasične glasbe, ker ga dolgočasi al karkoli... (saj tudi meni ni bilo, btw). Najraje sem bila sama in v miru uživala v svojih stvareh / kaj ustvarjala oz. s sestrično sem se še zelo rada družila 

. Pa pri babici sem se tudi rada pazila. Sem imela super otroštvo in sem bila vesel otrok drugače, meni je bilo blazno fino. V bistvu sem že vse življenje približno enaka glede okusa, kaj me veseli, kot otrok sem bila pač bolj resna od drugih. In ne, niso starši 'krivi', taka pač sem, mati bi bila najbolj srečna na svetu, če bi bila povprečno razigran človeček. Pa itak ni tema o meni, sam wtf, kaj me hoče zdej en folk prepričevat, kakšna sem bila  
Btw, zanimivo, da je tale družinska tema postala najbolj hot na forumu, skoraj kot Mama forum smo že, hehe