Priznam, da
* je bilo v Parizu noro lepo, res lepo mesto, toliko stvari za pogledat, da bi bila lahko tam vsaj en mesec

Čudovito mesto, najbolj v spominu mi je ostal Metro in RER, kjer se ne moreš izgubit, saj je vse označeno na vsakem koraku, pa njihova vožnja okoli Slavoloka zmage, najlepši parki okoli Louvra, itd.

Glede na to, da sva bila tam samo 2 nočitvi, sva si ogledala zelo veliko. Jaz že sanjam o ponovnem obisku Pariza v pomladnem/poletnem obdobju čez leto ali dve...
*... potem pa vidim, da bo EasyJet skenslal let Ljubljana-Pariz!!
* sva oba postala navdušena nad potovanji, tako, da aprila planirava novo destinacijo, dečko pa si je že ogledoval kam bova šla poleti na morje
* sem bila včeraj pridna in sem poslala vsaj 5 prošenj za študentsko delo, dans zjutraj pa že povabilo na prvi razgovor

Upam, da bom konec naslednjega tedna lahko napisala, da je služba moja.
* sem šla včeraj po dolgem času do frizerke -> po novem imam kratko frizuro, nad katero sem navdušena. No, vsi okoli mene pa ne ravno, ker sem imela res lepe naravno blond lase do sredine hrbta, zdaj so pa pač kratki
* moram naredit božično-novoletne čestitke. Vsako leto jih sama naredim za celotno familijo, ker se mi zdi butasto, da bi jih kupovala, ko pa jih lahko naredim sama. Mi je pa kolegica dala idejo, da bi slikice lahko naklekljala. Ideja za drugo leto, letos nimam dovolj časa
* da ne maram zime, ker me vedno zebe

...
* .. ampak, ker ni ne snega, ne mraza sploh nimam občutka, da smo že decembra in da bo čez nekaj dni že božič..
* upam, da bo zapadlo vsaj malo snega, da bova z mojo malo žabico tudi letos naredila snežaka