Klepetalnica #115
-
- Cosmopsiho
barbie_girl_85 napisal/-a:Morda sta ji kej hotla prodat, morda sploh ni blo prostovoljno, pa se je novinar "narobe" izrazil, morda je rabla prevoz in se usedla v kabino z namenom, da jo bosta peljala....
ma nima veze. Res, največji zločin je tle to, da sta jo uspela "pretentat". Take ženske bi blo treba zapret!
Sploh pa to ni bistvo. Tud če je res butasta, tud če je lažna prijava..... Noben ni okrivil storilca, šest od šestih (pardon od sedmih, sem se še jst pridružla) je začel pljuvat po žrtvi. Pa noben od nas nima pojma, kaj se je zgodilo, tko da o tem, kdo ma prov, ne bomo. Je pa žalostno, da ne dopuščate druge možnosti.
PS Čist isto kot "zakva pa se je tko oblekla", sam drugačen primer. Ne veš zakaj, zato, da bi bila posiljena, pa sigurno ne.
barbie, zakaj ti ne greš na dopust na kakšno vojno območje???
biti ponoči sama na parkingu za žensko je vojno območje, katerega se normalna ženska, če se le da, izogiba.
pika.
mislim, članek je čuden sam po sebi, sem takoj postavil vprašanji v prvem postu.
in ja, logično je obtožiti žensko...v takem primeru. je isto, kot bi šnicel nastavila psu pred gobec potem pa pričakovala, da ga ne bi pojedel...(govorim o zvabiti v tovornjak)
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Šovinizem ne pozna meja
Tud če bi hotla trojčka in si premislila, ker ni kondomov al pa ker ji piska v levem ušesu, si ni sama kriva, da moška njenega ne nista upoštevala. Še vedno gre za posilstvo, pa če z desetimi šnicli maha. Dokler ne reče "pojej ga", nimate moški psi kej praskat
Šovinizem ne pozna meja....tko da ja, verjamem, da je logično obtožiti žensko.
Tud če je nenormalna, ni kriva. Tud če se ne izogiba počivališča, ni kriva. A ne dojameš? Ne glede na to, kakšna je/kaj je/kako je oblečena/kje je/s kom je/ kok pijana je...... kriv je storilec kaznivega dejanja.

Tud če bi hotla trojčka in si premislila, ker ni kondomov al pa ker ji piska v levem ušesu, si ni sama kriva, da moška njenega ne nista upoštevala. Še vedno gre za posilstvo, pa če z desetimi šnicli maha. Dokler ne reče "pojej ga", nimate moški psi kej praskat

Šovinizem ne pozna meja....tko da ja, verjamem, da je logično obtožiti žensko.
Tud če je nenormalna, ni kriva. Tud če se ne izogiba počivališča, ni kriva. A ne dojameš? Ne glede na to, kakšna je/kaj je/kako je oblečena/kje je/s kom je/ kok pijana je...... kriv je storilec kaznivega dejanja.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Ma ja, sej mi je jasno, da noben ne ob rekel, da nista kriva. Po logiki itak sta. Gre se za to, da podzavestno, ko o tem niste razmišljal, ste se norčevali iz žrtve in dogodka
okrivili žrtev
ji dodali oznako
Ampak ja, logično je, da sta kriva Poljaka.
Sej vas ne kurcam, pač tko je, tako družbo mamo. Na policiji, sodišču, doma, v medijih, evo, tud na forumih.... take odzive o večini dobijo žrtve. Sam to ni kul, ker se s tem ščiti storilce oziroma se žrtve izogibajo prijavi. Je pa to res bil tak očiten primer (pet od šestih
), da sem mogla komentirat.
pa še tretje vprašanje: kaj je 30 letna ženska iskala v tovornjaku dveh tujcev? Je mislila, da mata sladkarije not?
okrivili žrtev
Potem pa sta jo kao posilila. Kdor išče, ta najde. Ona si je iskala.
ji dodali oznako
.al je bila prostitutka, al je pa iskala trojčka
Ampak ja, logično je, da sta kriva Poljaka.
Sej vas ne kurcam, pač tko je, tako družbo mamo. Na policiji, sodišču, doma, v medijih, evo, tud na forumih.... take odzive o večini dobijo žrtve. Sam to ni kul, ker se s tem ščiti storilce oziroma se žrtve izogibajo prijavi. Je pa to res bil tak očiten primer (pet od šestih

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
^Ja, ampak eno je recimo zvecer hoditi po ulici in se brigati zase, ko te nic hudega slutecega nekdo napade (skoraj nimas nobene sanse, da preprecis), drugo pa namenoma iti v tovornjak (ce ne bi sla v tovornjak, najverjetneje ne bi bila napadena). Ni kriva, da je bila napadena, bi pa napad lahko preprecila, ce bi ji zdrava pamet delovala. Zato mislim, da taki odzivi. Res pa je, da ne poznamo vseh okoliscin, zato ne vemo, kaj je res bilo in kaj ne.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
tole me je spomnilo na en dogodek, ko je neki kanadaski policist rekel da če je punca ful izzivalno oblečena da je večja možnost da jo kdo posili, pa so v luft skočile feministke pa organizirale proteste pa nvm kaj še vse, kao žaljenje žensk itd...
je pa dejansko da če sexy oblačila pritegnejo moško pozornost, bo tudi pozornost posiljevalcev. zdrava pamet pa to je to.
vsi se strinjamo da je posiljevalec kriv. ampak da se ženske zadržujejo ponoči na nevarnem placu pa še izzivaln oblečene, se mi zdi malomarnost. kot če kadiš pa se pol sprašuješ kako si ravno ti dobil pljučnga raka...
je pa dejansko da če sexy oblačila pritegnejo moško pozornost, bo tudi pozornost posiljevalcev. zdrava pamet pa to je to.
vsi se strinjamo da je posiljevalec kriv. ampak da se ženske zadržujejo ponoči na nevarnem placu pa še izzivaln oblečene, se mi zdi malomarnost. kot če kadiš pa se pol sprašuješ kako si ravno ti dobil pljučnga raka...
kolk enga sranja ste naklofal na zadnjih par straneh, prov neverjetno! sami predsodki.
posilstva nimajo veze s tem, kako so ženske oblečene. zakaj so potem posiljene tud 80-letne bakice in 10-letne punčke. me živ bog ne prepriča, da so te tud izzivalne in seksi.
ženska lahko navesi nase glih kar hoče, gre, kamor hoče ... pa ni kriva, če je posiljena. itak je pa večina posilstev načrtovanih vnaprej, posiljevalci svoje žrtve poznajo, tko da so ženske verjetno bolj varne na parkirišču sredi noči kot s kakšnim kolegom same doma.
posilstva nimajo veze s tem, kako so ženske oblečene. zakaj so potem posiljene tud 80-letne bakice in 10-letne punčke. me živ bog ne prepriča, da so te tud izzivalne in seksi.
ženska lahko navesi nase glih kar hoče, gre, kamor hoče ... pa ni kriva, če je posiljena. itak je pa večina posilstev načrtovanih vnaprej, posiljevalci svoje žrtve poznajo, tko da so ženske verjetno bolj varne na parkirišču sredi noči kot s kakšnim kolegom same doma.