Modna svetovalnica
-
- Kofetarica
Jaz imam doma pri starših kar precej oblačil, ki so bila nošena samo nekajkrat (nekaj od teh je tudi kvalitetnejših - Guess, Miss Sixty, Benetton itd.), a nisem do zdaj še nič prodala, kljub precej nizkim cenam. Je pa res, da sem dala oglas že ful časa nazaj. 

Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Sama redno firbcam po Cosmo oglasih, najdem kar nekaj oblačil, ki so mi všeč, a si zmeri mislim, da je preveč riskantno kupovati preko oglasov. Ne zaradi uporabnic samih, da se razume - verjamem v poštenost.
Bolj me skrbi, da potem kos ne bi zgledal lepo na meni in da bi bil skratka tisti denar vržen proč. Ko kupujem v trgovini, se moram ogledati z vseh možnih kotov in mi mora oblačilo res lepo stati, tudi z materialom moram bit zadovoljna. Ene parkrat sem kupila preko kataloga in sem bila vedno razočarana
Drugače pa sama podarim kose (nošene ali nenošene) prijateljicam ali znankam, včasih pa nesem kaj h Karitasu ali Rdečemu križu.
Bolj me skrbi, da potem kos ne bi zgledal lepo na meni in da bi bil skratka tisti denar vržen proč. Ko kupujem v trgovini, se moram ogledati z vseh možnih kotov in mi mora oblačilo res lepo stati, tudi z materialom moram bit zadovoljna. Ene parkrat sem kupila preko kataloga in sem bila vedno razočarana

Drugače pa sama podarim kose (nošene ali nenošene) prijateljicam ali znankam, včasih pa nesem kaj h Karitasu ali Rdečemu križu.
Tudi jaz priznam, da preko oglasa ali spleta nikoli nisem kupila nič rabljenega ali naročila karkoli od oblačil, ker ne veš, ali ti bo pristajalo ipd. Edino kar sem pred leti kupila od ene punce preko oglasa, je bila ročna ura, ampak tukaj ni bilo nobenega problema, ker ni bilo treba pomerjat. Je pa bila sreča tudi, da sva se dobili v živo in sem si pred nakupom lahko še pogledala, ali je vse tako kot mora biti. 

Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Meni se pa zdi ideja izmenjave dobra. Potrebno bi bilo samo najti par interesentk, ki bi se dobile na kupu in do onemoglosti pomerjale robo
Enkrat sem že prek tegale foruma kupila eno stvar. Sem prišla na dom, pomerla, pogledala in je blo vse kul. Je sicer res, da sem šele doma ugotovila da zadeva mogoče ne sede najbolje na mojo postavo, ampak tiste parkrat na leto jo pa vseeno z veseljem oblečem

Enkrat sem že prek tegale foruma kupila eno stvar. Sem prišla na dom, pomerla, pogledala in je blo vse kul. Je sicer res, da sem šele doma ugotovila da zadeva mogoče ne sede najbolje na mojo postavo, ampak tiste parkrat na leto jo pa vseeno z veseljem oblečem

Dovolj je že, če se najdeta dve, če se pa tri ali več, je pa še boljše.
Seveda se prej pofotka nekaj oblačil in vidiš, če je tvoj stil, potem se pa organizira miting, punce se dobimo nekje na kavi (v bližini trgovin ali pa v nakupovalnem centru) in gremo veselo pomerjat oblačila v eno trgovino. Seveda spotoma vzameš še kakšen kos oblačila iz trgovine, da garderoberka ne gleda čudno, ko greš brez stvari v garderobo. 

Jaz imam modno dilemo...imem en "duffle coat", nisem pa pristašica bund. No, ta moj plašč ima kar visok delež volne. Zdaj sem pa za 50€ videla en plašč, ki mi je kar ok, je pa peščene/kamelje barve. Se mi ga splača kupiti, kljub temu, da je iz umetnih materialov? To je zdaj vprašanje 

The world is as you are.