Volitve 2011
-
- Cosmopsiho
^^
(na emanuelin post)
Ma dej, men je dal mislt, ko je Virant kot ex Janševc izjavu, da bo pogoj pri morebitni koaliciji z Janšo pravosodno ministrstvo, da prepreči morebitn vpliv izvršilne na sodno oblast. Vse je bolš kot Janša...Drgač pa ful vesela za SD-jevo 3. mesto

Ma dej, men je dal mislt, ko je Virant kot ex Janševc izjavu, da bo pogoj pri morebitni koaliciji z Janšo pravosodno ministrstvo, da prepreči morebitn vpliv izvršilne na sodno oblast. Vse je bolš kot Janša...Drgač pa ful vesela za SD-jevo 3. mesto

He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
- Cosmopsiho
sirova štručka napisal/-a:emanuela napisal/-a:A je lahko folk še bolj omejen, kot pa da komentira Jankovičev dober rezultat kot dejstvo, da je na ič in da so ga volili vsi iči, da je kaj vem kak srb itd?
no pa kaj misliš, da ga niso?
ne, folk je volu jankoviča, zato da janša ne bi zmagal. tako kot so volli pahorja, zato da ne bi janša zmagal.
29% ljudi v sloveniji pač ni zbiralo svojega mandatarja, zato ker je na ić.
zoki bo mel težko s sestavo koalicije. da se da kaj delat je potrebna večina v parlamentu in glede na to kako smo razdeljeni je to praktično nemogoče. nisem razočarana, ker niti nisem nič pričakovala. se bo treba znajt po svoje kot vedno do sedaj. upam pa, da bo zoki, za razliko od pahorja, udaril po mizi takrat ko bo treba.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
- Cosmopsiho
sirova štručka napisal/-a:emanuela napisal/-a:A je lahko folk še bolj omejen, kot pa da komentira Jankovičev dober rezultat kot dejstvo, da je na ič in da so ga volili vsi iči, da je kaj vem kak srb itd?
no pa kaj misliš, da ga niso?
Ne, ga niso

Jaz sicer nisem šla volit..mi je pa anketa komu pripadam pokazala SD, TRS in Jankoviča..

It was forever..but it didnt last long..
-
- Cosmopsiho
želela sem samo pohvaliti da si ju zbrisala, ker za takšen folk je škoda prostih mest za prijatelje na FB.
Jz sm pa JAnkoviča volila ker je bilkot župan super in mislim da bo v vladi še boljši ker se bo hotel dokazati. Mislim da je to zanj osebni izziv in da bo čez štiri leta dobil nov mandat s 60%.

Jz sm pa JAnkoviča volila ker je bilkot župan super in mislim da bo v vladi še boljši ker se bo hotel dokazati. Mislim da je to zanj osebni izziv in da bo čez štiri leta dobil nov mandat s 60%.
-
- Kofetarica
Sramota!!!
Slovenci smo skoraj najbolj neumen narod. Dejansko sem mislila, da mu ne bo ratal, pa je Lj (Šiška) premočna- sarkazem.
Jezila sem se že kako si sploh upa kandidirati... je ja tat tak da večjega ni! Takih kot je on...ljudi ki delujejo in poslujejo na tak način kot on, bi se ravno morali znebiti, ne pa jih postavljati na vodilne položaje!
Ja si ga volila, super...
Kaj bo naredil?? Z neko Alenko Bikar v parlametu? Vidiš samo kar navzven gledaš ... kaj nam bo to, ko pa kriza še vedno JE. Ti je mogoče ne vidiš, ker ne veš, da je kredit šel iz 60milj na 200milj.
Slovenci smo skoraj najbolj neumen narod. Dejansko sem mislila, da mu ne bo ratal, pa je Lj (Šiška) premočna- sarkazem.
Jezila sem se že kako si sploh upa kandidirati... je ja tat tak da večjega ni! Takih kot je on...ljudi ki delujejo in poslujejo na tak način kot on, bi se ravno morali znebiti, ne pa jih postavljati na vodilne položaje!
Ja si ga volila, super...
Kaj bo naredil?? Z neko Alenko Bikar v parlametu? Vidiš samo kar navzven gledaš ... kaj nam bo to, ko pa kriza še vedno JE. Ti je mogoče ne vidiš, ker ne veš, da je kredit šel iz 60milj na 200milj.
Zadnjič spremenil Tamara stylish, dne 04. Dec. 2011 21:31, skupaj popravljeno 1 krat.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Zdaj bomo vidli česa je narjen Jankovič..kradejo vsi, to da se bodo nekateri okoristili mi je popolnoma jasno. A če delajo svoje delo dobro, naj.
Edino kar mi gre na živce pri parlamentarnih zicih da e pod Jankovičem notri prišla Žgajner Tavševa (pra*ica)
Edino kar mi gre na živce pri parlamentarnih zicih da e pod Jankovičem notri prišla Žgajner Tavševa (pra*ica)
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 04. Dec. 2011 21:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
- Kofetarica