Volitve 2011
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Priznajmo si vsi da je čakanje na rezultate volitev veliko bolj vznemerljivo kot čakanje na razplet penalov v finalu svetovnega prvenstva v nogometu.
haylee sočustvujem, imam pa rešitev, naj gre nekdo voliti v tvojemu imenu, nekdo ki sploh ne bi šel na volitve..nekdo ki ga boli k*rac, ti mu poveš, in on vol zate.
haylee sočustvujem, imam pa rešitev, naj gre nekdo voliti v tvojemu imenu, nekdo ki sploh ne bi šel na volitve..nekdo ki ga boli k*rac, ti mu poveš, in on vol zate.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 04. Dec. 2011 14:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Današnji večer bo še ful zanimiv
Led Zeppelin to sm že razmišlala, sam kaj k sm usem ljudem okol mene tok uspešno morila s tem, da je treba it volt, da so šli itak usi že zjutri na volišča
Mogoče pa do 7ih tok pridm k seb, da se bom sposobna spokat v avto. Voznika mi pa nau problem najdt 

Led Zeppelin to sm že razmišlala, sam kaj k sm usem ljudem okol mene tok uspešno morila s tem, da je treba it volt, da so šli itak usi že zjutri na volišča

He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Mislim da bo Jankovič vseeno izgubil
Virant bo v obeh vladah v vsakem primer
Cool da je SNS letela ven, ter očitno so afere pokopale LDS ter Zares
Karl se je odrezal slabše, kar je bilo pričakovati ker Desus nima nobenega programa
SD si je zaslužil visoke procente, ker je Pahor bil fantastičen na srečanjih
Virant bo v obeh vladah v vsakem primer
Cool da je SNS letela ven, ter očitno so afere pokopale LDS ter Zares
Karl se je odrezal slabše, kar je bilo pričakovati ker Desus nima nobenega programa
SD si je zaslužil visoke procente, ker je Pahor bil fantastičen na srečanjih
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
- Cosmopsiho
ma js vseeno upam, da janša nikamor ne prileze, še tiste stolčke, ki jih je dobu, bi mu spodmaknila. čeprav je edina resna alternativa jankovič, ki je primeren za predsednika vlade, glih tok kt js za victoria's sectret angelčka.
tako, da polom v vsakem primeru. ampak janša je tako gnil, zaplankan človek, ki je v času krize in vsega sranja zmetal tolk polen pahorju pod noge, da je to že iz moralnega vidika tako podlo, da si zasluži samo vislice. podgana ena.
tako, da polom v vsakem primeru. ampak janša je tako gnil, zaplankan človek, ki je v času krize in vsega sranja zmetal tolk polen pahorju pod noge, da je to že iz moralnega vidika tako podlo, da si zasluži samo vislice. podgana ena.
Led Zeppelin napisal/-a:Mislim da bo Jankovič vseeno izgubil
Močno upam, da ne, ker nas pri koaliciji SDS,SLS,NSi,VDL čaka verouk v šolah, Družinski zakonik pa lah (spet) za par let pospravmo v predal...da o mešanju izvršilne oblasti v sodno sploh ne govorim. Joj sam Janković za mandatarja...Seriously?? Ah only time can tell

Zadnjič spremenil haylee, dne 04. Dec. 2011 20:39, skupaj popravljeno 1 krat.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Shit no, jaz sem že dva izbrisala s fb-ja odkar so znani delni izidi.
A je lahko folk še bolj omejen, kot pa da komentira Jankovičev dober rezultat kot dejstvo, da je na ič in da so ga volili vsi iči, da je kaj vem kak srb itd?
Jaz kot jaz sem seveda morala omeniti, da je omejenost popularna v Slo, še posebej tistem delu in sem že bila označena za ta južno
A je lahko folk še bolj omejen, kot pa da komentira Jankovičev dober rezultat kot dejstvo, da je na ič in da so ga volili vsi iči, da je kaj vem kak srb itd?
Jaz kot jaz sem seveda morala omeniti, da je omejenost popularna v Slo, še posebej tistem delu in sem že bila označena za ta južno

The world is as you are.
-
- Cosmopsiho
jah, jankovič je dober gospodarstvenik, ker zna dobro obračat dnar (pustimo zdej ob strani, kam dnar zginja in kako, zgleda da so to trendi moderne ekonomije, o katerih naj čim prej začnejo na faksu učit, ker to očitno dandanes tako funkcionira) misliti, da bo kdo pošten in si ne bo dnarja trpal v žepe, je iluzorno.
ampak za mandatarja mi je pa tko zlo blah. politika in gospodarstvo bi mogli bit čim bolj ločeni panogi in ja no, pač js si kot mandarja predstavljam nekoga, ki zna zastopat ideale slovenije v evropi in svetu in da zna moderirat zadeve v stranki, DZju in državi na sploh. to jankovič, sori ma no go.
janša je pa pač nekdo, ki zastopa vse, glede česar se sama ne strinjam in zastopa ideale, ki mi gredo najbolj na jetra. pa še cepec je. pa še ne ve kaj bi sam sabo. pa malo je bil v partiji, pa pol malo pljuval čez njo. pa pol malo orožjke preprodajal, pol pa malo zanikal. prav ko en politik v neki tretjerazredni banana republiki.
pahor je bil načeloma še všečen. recimo, da je bil nekdo, ki se mu lahko reče politik. pa tudi sicer mi imela je vlada, ki je padla, nekaj zabavnih predlogov in dotaknili so se nekaterih stvari, ki so bile nujno potrebne in ki se jih prej niso dotikali.
ljudimili novak pa iskreno želim, da ji sociala pobere froce (če jih ma), ker mislim, da jim resno škodi, ker je trčena v glavo in ker so njene ideje sto let za leseno žlico in ker bi takim mogli prepovedat potomce.
ampak za mandatarja mi je pa tko zlo blah. politika in gospodarstvo bi mogli bit čim bolj ločeni panogi in ja no, pač js si kot mandarja predstavljam nekoga, ki zna zastopat ideale slovenije v evropi in svetu in da zna moderirat zadeve v stranki, DZju in državi na sploh. to jankovič, sori ma no go.
janša je pa pač nekdo, ki zastopa vse, glede česar se sama ne strinjam in zastopa ideale, ki mi gredo najbolj na jetra. pa še cepec je. pa še ne ve kaj bi sam sabo. pa malo je bil v partiji, pa pol malo pljuval čez njo. pa pol malo orožjke preprodajal, pol pa malo zanikal. prav ko en politik v neki tretjerazredni banana republiki.
pahor je bil načeloma še všečen. recimo, da je bil nekdo, ki se mu lahko reče politik. pa tudi sicer mi imela je vlada, ki je padla, nekaj zabavnih predlogov in dotaknili so se nekaterih stvari, ki so bile nujno potrebne in ki se jih prej niso dotikali.
ljudimili novak pa iskreno želim, da ji sociala pobere froce (če jih ma), ker mislim, da jim resno škodi, ker je trčena v glavo in ker so njene ideje sto let za leseno žlico in ker bi takim mogli prepovedat potomce.