slovenc79 napisal/-a:če mu nekaj časa ni do sexa, ne pomeni da jo je popolnoma odjebal
Saj ne gre za krajši čas.
Preberi si še enkrat izseke iz njenega prvega posta.
pižamka napisal/-a:Ne vem niti kdaj se je začelo s tem, da mu ni do seksa, kar pač čutim tako, kot da mu ni do mene in da ga ne privlačim.
Zdaj ga že 10 dni obletavam, sem nežna, ga poljubljam... [...], on pa nič
+
Če preveč drezam se razburja, da si samo domišljam
Kaj preostane drugega, da začne drezat vanj z vprašanji, ko pa nič ne da od sebe in se potem še niti pogovorit ni sposoben. Če tebi, slovenc, tukaj vse štima, potem je to tvoj problem. Ne gre za to, da človeku ni nekaj dni do seksa, ali da ima krajše obdobje, ko gre za skrbi in to tudi pove partnerici (čeprav ravno seks odpravlja napetost in zmanjšuje stres!

), pač pa za to, da je ta njen tip ratal pasiven v odnosu na vseh frontah. Pa naj bo takšen še naprej, ampak naj bo potem kar sam s sabo, ker sama na njenem mestu ne bi stala kar križem rok (ne pravim, da to počne, govorim v svojem imenu), pač pa bi ga po neuspešnem poskusu pogovora odslovila. Žal v mojem življenju moški, ki pozablja, da se za zvezo morata truditi oba in vedno znova obnavljati ter nadgrajevati odnos, nima kaj iskati. Kako se bo ona odločila, pa je njena stvar. Vsekakor jo očitno ta njegova pasivnost moti, sicer ne bi odprla teme in pojamrala tukaj, tako da se tudi sprijazniti najbrž nima namena s takšnim stanjem.
Bi bilo zanimivo slišati kaj glasu od nje, ker ponavadi avtorji tem kaj kmalu nekam poniknejo ...

spelcaaa napisal/-a:Ni vse tako preprosto, črno ali belo, kot to govori večina žensk tukaj. Razlogov je lahko nešteto.
Seriously? Zakaj pa ji potem ne more povedati enega od teh nešteto razlogov? Partnerji, ki jim ne visi dol za zvezo, namreč komunicirajo, veš.
Torej vi cosmodetektivi

sklepate, da sta zato lahko kriva samo 2 razloga: druga ženska ali pa ga pač več ne privlačim. No lahko rečem da sem 99% prepričana, da druga ženska ni.. Se pravi ostane samo druga varjanta in kakšna je potem lahko rešitev?
Tole me je pa nasmejalo. Praviš, da smo cosmodetektivi, v isti sapi pa poveš, da si sama 99% prepričana, da ni druga ženska razlog za njegovo pasivnost. Malce si nasprotuješ, če nisi opazila. Si tudi ti ena izmed tistih, ki gredo mimo pogovora v zvezi (ali pa on), potem pa se ti na lepem brez enega njegovega namiga posveti, da je krivo to, kar pač misliš da je? Saj lepo, da se nekateri tako radi trudite sami reševati neznanke v obnašanju partnerja, ampak v zvezi sta dva ravno zato, da jih rešujeta skupaj.
In če nekdo odpre na forumu temo, kjer sprašuje za nasvet, je logično, da mi ne moremo več kot sklepati kaj je lahko v ozadju, ostalo je pa na njej, da se pogovori z njim in dobi odgovor od njega.