Led Zeppelin napisal/-a:^^ jaz ti rečem da si bedak, ker si včasih nesramen in nevzgojen.
ti povem da sem bolj kulturen in spoštljiv kot mnogo uporabnikov tukaj. samo boš to najbrž težko opazil ker si bolj al manj skupaj z njimi proti meni obrnjen.
jaz nevem zakaj bi bila preprosta punca ki zna ljubiti in biti zvesta ideal. je pa res da bo to kmalu postal ideal za take ki to iščejo ker je zgled puncam danes biti značaj ala delusional. TO je to kar jaz nočem videt.
tud jaz sem že spoznal punce prek interneta, se pogovarjal, tud šel na pijačo, pa se ni izteklo. pa kaj potem. verjamem da se bom z eno vendarle ujel enkrat.
itak noben ne verjame ker vsi mislite da zahtevam punco s fetišem. samo to ni to, to je pika na i ki je ne zahtevam, samo bi bilo fajn če bi pa se pojavla.
kar se tiče komentarjev poslušam tiste ki so objektivni. kakšna wannabe nezmotljiva claire mi ne bo nič koristila, kak džeki, ti pa mi celo bosta.
sploh pa moj namen biti tu je da mogoče najdem kar iščem in da povem okoli svoje mnenje.