Mahagonij napisal/-a:s0nckic4 napisal/-a:meni je popolnoma logično, da so ženskam zanimivi "tipi z bmwji" (pa ne tisti, ki so jih dobili od staršev ampak tisti, ki so si jih zaslužili sami). to pa zato, ker imajo jasno vizjo kaj hočejo od življenja, kako bodo to dobili in samozavestno ter optimistično korakajo proti temu cilju. i
Wat. Tipi ki nesorazmerno veliko denarja zmecejo v avto imajo gotovo cilje v lajfu in jih uspesno dosegajo? Zanimiv sklep. Okej ocitno jim je bil cilj met hud avto in ocitno so ga dosegli.
Res je

Jaz sem tud hotela ene 3x to norost komentirat, pa sem se zadržala
BMW-je ima lahko na kupe luftarskih ljudi, tud nezanimvih in brez ciljev (razen npr. tistega, da se mu bosta frizura in piksna na kolesih svetili), nenazadnje tud kriminalcev ipd.

.. 'dober' avto pa res ne more biti pokazatelj, kakšno jasno vizijo ima moški glede svojega življenja, kaj šele, da samozavestno in optimistično? koraka proti svojim ciljem (wtf

). Na drugi strani obstaja veliko blazno inteligentnih, uspešnih in zanimivih ljudi, ki jim prevozno sredstvo ne pomeni toliko in se raje koncentrirajo na druge plati življenja (kar je zame kvečjemu plus, da ne pobašejo vsega za avto). Ni seveda nič narobe, če ljudje uživajo z lepim prevoznim sredstvom, ampak tisti zgornji sklep je pa res ponesrečen.
Pa tudi tega klišeja, da naj bi ženske 'padale' na dobre avtomobile, ne bom nikoli razumela o.O... sem mislila, da je bilo to preživeto že v 70. letih prejšnjega stoletja

Jaz npr. veliko raje hodim peš, avtomobili mi sploh niso simpatični že na splošno, heh.