slovenc79 napisal/-a: in nimajo pojma kaj je ljubezen,
za razliko od slovenca, ki natančno pozna definicjo ljubezni in le-ta ne vsebuje pojma sex. stari, pa ti si ratu cel jung!
claire napisal/-a:
za razliko od slovenca, ki natančno pozna definicjo ljubezni in le-ta ne vsebuje pojma sex. stari, pa ti si ratu cel jung!
delfinchek napisal/-a:Ni čisto tako. Masturbacija pa sex se malce razlikujeta. Ko si ga mečeš na roko, potrebuješ ponavadi neko stimulacijo - lahko samo v glavi. Verjetno ne gledaš neke kriminalke ali pa pomivaš posodo in si ga začneš metat na roko.
Če pa te pa tvoja punca, ki te privlači, začne božat, se ti dvigne, pa nočeš sexat je pa malo drugače. Tudi, če jo to sredi filma, pomivanja posode...
slovenc79 napisal/-a: rekla si da bi pustila tipa, če se ne bi znal poljubljati.
claire napisal/-a:slovenc79 napisal/-a: rekla si da bi pustila tipa, če se ne bi znal poljubljati.
seveda, še več! verjetno niti hodila ne bi z njim. grozna baba sem, pfuj. fej in fuj, ta je nora, hoče, da se tip noro dobro poljublja.
ti slovenc zaveži ja? jaz vsaj odkrito povem jasno in glasno, da nočem takega tipa. v katero skupino boš pa potem sebe vtaknil? sebe s svojim skritim fetišem, ki ga tvoja punca nikoli ne bo izvedela? jah, čuj pa svaka ti čast. res si en ljubezniv pošten in pravičen človek, ne vem kako da še nisi na plakatu ob cesti- čas je primeren za ljudi kot si ti.
s0nckic4 napisal/-a:claire, samo moraš tudi razlikovat med tistimi, ki so dovolj samozavestni, da odslovijo nekoga, ki jim ne ustreza in tistimi, ki se držijo osebe, ko (končno) dobijo nekoga.
Džeki napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:
no, jaz pa mislim da je veza to da se dva ljubita, da s imata rada ne glede na to kako kdo koga lahko zadovolji.
Ja, v pravljicah.