Šlo se je o tem, kdo naj naredi prvi korak in zakaj ja ter zakaj ne.
Punca A je zagovarjala, da mora obvezno fant pristopit do nje, ker če ne, se ona ne bo premaknila nikamor, tudi če je tip na pogled sanjski in oh in sploh. "Ma še pogledam ga ne!" je pribila. "Kar naj on pride do mene, evo zdaj naj pride ta kelnar do mene in me začne pecarit."
No, mene je jasno kar zvijalo

Druga punca je bolj svobodomiselna (podobno kot jaz) in je čisto easy lepo lahkotno rekla, da njej ni problem dodat ogledanega tipa na fejsbuk, mu prva pisat in potem pa naj on dalje, če je za. "Pa da neoš misla, da to delam pri fsakem. Nee, sao če mi je keri res tak, prav všeč." (Ma ne, res? Sem mislila da pa malo probavaš, pri enem bo že

Meni osebno zelo zanimiva tema. In res me zanima, kaj si o tem mislite ve cosmice? Naredite prvi korak - ste ga naredile kdaj, vam je bilo žal? Kako se je odzvala druga stran? Moški, kaj si mislite o "agresivnicah" ki vas kar meni nič tebi nič povabijo na kavo?

No, pa da povem še svoje izkušnje... Ja, sem ene parkrat pa res naredila prvi korak. Pač, tvegaš in povabiš na tisto kavo. Enkrat je bil "ne morem", ostalo pa je bilo zelo fajn sprejeto.