priznam da
* če me nebi razmetavali hormoni, bi bilo res luštnih par dni --> sooonček, tri dni frej šihta, en kup taluštnih projektov za končat (in ne tistih zoprnih, ki jih prelagaš in prelagaš)...
* tako pa mi gre na jok ob vsaki bedariji, da se kr smejem zraven

+ ful nenormalno 'lepa' koža, res me zanima kdaj se bo to od kontracepcijskih sčistilo... Mislim da bi bil že čas.
* imam za pospravit sobo v detajle in po dveh mesecih nazaj vselit indo-board
* sva z mojim suvereno zasrala vikend, ker sva dobesedno celega prespala. In preseksala

ampak uglavnem prespala!
* že štiri mesece vnaprej delam hude plane za London
* se res res res res RES RES RES res res res veselim!
* se grem kmalu spet tetovirat
* se tudi tega RES RES RES RES RES veselim
* da je to eden izmed 'taluštnih' projektov - pripravit koncept za tetovatorja, ker je na žalost malo predaleč, da bi se šla osebno zmenit.
* da me zanima, na katerem koncu slovenije rastejo BREZE, če sploh kje. Ne mislim v parku, namerno posajene, ampak čisto prave divje

breze, zaradi katere me ne bo noben preganjal če ji ukradem eno vejo.
* se hudo priporočam za kakšen uporaben podatek na to tematiko!
* da jo rabim za "novoletno smrekico"
* so me vsi, ki imajo vikende na obali/primorskem ali živijo tam, založili s sadjem. Cela špajza polna kivijev in kakijev in mandarin in mmmm kako imajo mene vsi radi
* sem slišala par novih trič-tračov, ki krožijo o meni naokoli
* mi je to predvsem zabavno
*
sem vesela, ker se je še nekaj forumašic prijavilo na CosmoDedkamraza, upam da se jih še kaj!
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep