neiskrenost
-
- Sramežljivka
neiskrenost
empty
Zadnjič spremenil Fairytale*, dne 28. Avg. 2012 17:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
Am...laže se ti, ti si pa še z njim? Jah očitno je to to, jaz bi se ga držala in upala, da bova skupaj za vedno. Dejansko bi pa zaupanje šlo že ob prvih lažeh, posledično bi ga pustila in me ne bi nikoli skrbelo, če je to, kar mi fant pove, resnica. Glede wnb nosečnosti in izliva pa....brez komentarja no. Ampak ti bi samo fanta obtožila, če bi zanosila, kajneda?
The world is as you are.
to da ti laže glede nepomemnih stvari: meni se zdi, da ima probleme s samozavestjo in ga strah, da bi ga zapustila, če bi vedela popolno resnico. očitno si mu zelo všeč in ga je strah, da ni dovolj dober zate.
glede laganja o orgazmu: lažje je reči da mu ni prišlo in upati, da tako ne bo nič kot pa se soočiti s posledicami. meni to smrdi na nezmožnost soočanja s težavami po sistemu, če problem zanikam ga ni več. meni bi se prižgal rdeč alarm, ker se mi po napisanem fant zdi izjemno nezrel. bodi pozorna še na kake druge indice, ki kažejo na to. v tem primeru ti svetujem, da pobereš šila in kopita asap!
glede laganja o orgazmu: lažje je reči da mu ni prišlo in upati, da tako ne bo nič kot pa se soočiti s posledicami. meni to smrdi na nezmožnost soočanja s težavami po sistemu, če problem zanikam ga ni več. meni bi se prižgal rdeč alarm, ker se mi po napisanem fant zdi izjemno nezrel. bodi pozorna še na kake druge indice, ki kažejo na to. v tem primeru ti svetujem, da pobereš šila in kopita asap!
Vsak raj ima svojo kačo.
A si predstavljaš življenje obdano z lažmi in nezaupanjem? Da vedno, ko kaj reče mogoče laže? Da laže do te stopnje, da raje vidi, da zanosiš, kot da ga razkrinkaš? Stran s takim. Naj malo odraste in naj razčisti težave sam s sabo, ker očitno jih ima ogromno. V tem razmerju, boš samo ti trpela. Naredi sama sebe uslugo in se osvobodi tega bremena.
let's talk obout...
ajde da še štekam laži okrog droge, čeprav spet odvisno no.
da bi bilo treba pa lagat kje si bil, kdaj in s kom, tole bi pa meni bilo dovolj. ker enostavno bi imela v glavi zgodbice, da ima prekleto dober razlog da mi ne pove da je šel ven.
ok, jaz na tvojem mestu bi ga še enkrat posedla in mu lepo povedala kako ga ljubim in predvsem ZAKAJ (ker očitno ima probleme s sabo), potem mu pa razložila kako in zakaj je zame pomembno da mi ne laže. madona človek, domnevam star vsaj 20 pa že nekaj razume. in to bi bila njegova zadnja šansa. (čeprav odkrito, je verjetno ta zveza že zavožena).
počenega kondoma pa tudi jaz ne bom komentirala.
da bi bilo treba pa lagat kje si bil, kdaj in s kom, tole bi pa meni bilo dovolj. ker enostavno bi imela v glavi zgodbice, da ima prekleto dober razlog da mi ne pove da je šel ven.
ok, jaz na tvojem mestu bi ga še enkrat posedla in mu lepo povedala kako ga ljubim in predvsem ZAKAJ (ker očitno ima probleme s sabo), potem mu pa razložila kako in zakaj je zame pomembno da mi ne laže. madona človek, domnevam star vsaj 20 pa že nekaj razume. in to bi bila njegova zadnja šansa. (čeprav odkrito, je verjetno ta zveza že zavožena).
počenega kondoma pa tudi jaz ne bom komentirala.

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Se pridružujem mnenjem predhodnic.
Mislim da se judje ne spreminjajo. Razen, če res ogromna želja in volja po spreminjanju pride od njih samih (in ne od tebe)....zato boš na tej točki vedno razočarana.
Zdaj je seveda vse odvisno od tebe.....ali si res predstavljaš življenje polno laži in nezaupanja (in ga sprejmeš takega kot je)....ali pa z mislijo, da si zaslužiš resnico in vsaj v tem pogledu boljšega, pustiš vse in greš dalje.
Mislim da se judje ne spreminjajo. Razen, če res ogromna želja in volja po spreminjanju pride od njih samih (in ne od tebe)....zato boš na tej točki vedno razočarana.
Zdaj je seveda vse odvisno od tebe.....ali si res predstavljaš življenje polno laži in nezaupanja (in ga sprejmeš takega kot je)....ali pa z mislijo, da si zaslužiš resnico in vsaj v tem pogledu boljšega, pustiš vse in greš dalje.
- ***PANDA***
- Sramežljivka
Re: neiskrenost
Fairytale* napisal/-a: in potem mi je začel trditi da mu sploh ni prišlo, ampak da so to neki novi kondomi s tekočino (?!?!?!?) ..

Fairytale* napisal/-a:nato je imel slabo vest zato mi je še isti dan kupil in prinesel jutranjo tabletko
jaz upam, da si šla ti zraven in na lastne oči videla kaj je dobil v lekarni
... drugače prvič slišim da se morning-after-pill KUPI

tipu ki mi naklada da so novi kondomi s tekočino

z njim te ne čaka prav nič lepa prihodnost, ampak itak ga ne moreš pustit, ker se razumeš z njegovimi starši in ker te ima najrajši na svetu

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
hm... tu mislim da je kaj več kot samo laži pa vse.. neodkritost pa vse mislim da še ni čisto " čist" ne v glavi ne drugod nasvet začni gledat okoli mislim da si sama dovolj zrela da veš kako in kaj.. kar je zate najboljše pa če poznaš vse njihove starše itd.. kr včasih tudi starši lastnim otrokom vrjamejo da so taki in onaki .. težka vendar zaslužiš si srečo... ne pa tako... ni vreden nihče tega..
-
- Cosmopsiho
jp, z norlevo tabletkami prav mastno služijo: klik. so minili tisti časi, ko si šel h ginekologiji in ti je dve tabletki iz paketka odrezala in zavila v papirček 

- lovefrance
- Komunikatorka
Re: neiskrenost
keepsake napisal/-a:... drugače prvič slišim da se morning-after-pill KUPI![]()
ja, se kupi. 10 evrov stane

-
- Sramežljivka
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho