Res ni nobene?
Ste pa dobrodošle tudi ostale za dopisovanje

brandibelle napisal/-a:hm... razmisljam kako bi tole spisal, da ne bi blo kot nek oglas na zmenkarijah...
pac iscem frendico/e za ksn chat kdaj, k nbenga ni nikjer naokol... k gre moja na fax, tvoj v sluzbo, kuza spi, sestra pa leta za tipi... glih za neko henganje v real nisem, ker imam eno oooornk slabo izkusnjo, ce si pa za chat - o CEMERKOLI in KADARKOLI pa poslji PM.

očka napisal/-a:iščem eno, enga, ker vem, da vas je tukaj dosti, ki bi z mano hodil/a na igrišče. sprehode, kakšno kavico... z otroci ali brez, star sem 24 in imam 3 letno punčko, smotan delovni čas v službi, zato imam čas šele, ko se spusti noč. Rabim družbo, sem v Ljubljani. Če se kateri zahoče, lahko tudi očku, mi lahko piše na gremosekepat@hotmail.com hvala
Zaradi službenih zadev sem se nekako odtujila in že nekaj časa nisem bila kje zunaj s pravo žensko družbo. Kolegice oz. prijateljice imajo več ali manj vse fante, celo otroke, ali pa so samske in travmirajo doma pa nikamor nočejo, silit pa tudi ne mislim.

No, tudi jaz sem iz obale, natančneje iz Kopra in iščem nov krog ljudi, s katerimi bi spletla prijateljstva, ker sem se končno odločila da pustim preteklost za seboj in začnem na novo. Če se katera najde za rekreacijo, kavice, šoping, čvek, ... piši, mogoče nam bo pa še fajn