jst mam pa ful velik problem, no zgodba je taka: z fantom sva bila skupaj 5 let potem sva nehala. Jaz sem hodila ven (kar drugače brez njega nikoli nisem) in naredila kar nekaj napak (da sem bila z drugimi tipi) usi te tipi so me čustveno prizadeli in sem imela veliko čustveno krizo. Fant mi je seveda zameril ker sem bila tako hitro z drugimi čeprov nisva bila več skupaj. Čez mesec sva si začela spet pisat po dolgem času in sva mi je pisal da me ima še rad in bi biv z mano. Dobila sva se in šla na pijačo in v kino med nama je bilo spet po dovgem času nekaj več (poljubi in to). On je rekel da m je bilo ful nekaj waw k da bi na novo začela in to jst sm pa bolj v dvomih ker tega filinga nisem imela. Dobro zaljubljena ze dolgo nisva bila več ampak tudi tega filinga da ga imam še rada ni več ampak bi bila useeno rada še z njem to najbrš nekaj pomeni. Malo sem razočarana ker sem mislila do bodo moja čustva drugačna pa niso. Sploh ne vem kaj naj naredim nej bom z njim in naj vidim kako bo mogoče rabim samo čas za to ali sem mogoče čustva zbubila zaradi tega kar je bilo umes ko nisva bila skupaj ali naj bova prijatelja kar nočem
upam da mi bo katera znala pomagat po svojih iskušnjah
Jaz se na tvojem mestu ne bi silila nazaj. Še posebej, če ga nimaš rada in v bistvu ne čutiš do njega nič. Raje bodi sama pa pošlihtaj zadeve pri sebi ker očitno še sama neveš kaj bi rada. Pač nisi mela sreče z drugimi fanti to še ne pomeni, da je nikoli ne boš imela ampak najprej uredi zadeve in delaj na sebi kot pa da siliš v neko zvezo, ki pa predvidevam ne bi dolgo trajala.
Halo? Če nimaš čustev in če ga nimaš rada mislim da odgovor že tak poznaš. Samo navajena si na njega, to je vse. Sploh pa je brezveze bilokdaj it nazaj skupaj z bivšim - bivši je bivši z razlogom.
Čustva so bla premočna, zdej sva spet skupaj in je super lepo in premišlujeva o skupnem življenju. Ubistvu mi je bla sam lekcija to da sm zares ugovtovila da ga imam res zelo rada in da si želim najaljevati življenje z njem.
bedarija. samo sama nočeš bit, bla si mal, nobenga nisi našla (oziroma si jih našla, sam so te vsi čustveno prizadel, ker ti čustev niso vračal), zdej si šla pa nazaj k "ta zihr" tipu.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
pač tko sm se odločila ampak ne zato ker je zihr ampak ker ga mam res rada in sm ga mela ne glede na to kašne bedarije sm delala in pač ja mi je žov za to,noben mi tip mi ni nč pomenu šla sm čez to kar sm najbrš mogla nrdit da sm pršla k sebi. On me je rezumev dav šanso da sva skupi jst sm to hotla in zdej je kot je.