Mikrovalovna pečica

Gurmanski užitki.
Odgovori
MIHAPIHA
Sramežljivka
Sramežljivka

Mikrovalovna pečica

Neprebrana objava Napisal/-a MIHAPIHA »

No ženkice, ve se najbolje spoznate na mikrovalovne pečice :D, katero bi najraje vzele od teh:D :D
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

zanimivo da si v vseh treh postih ki si jih napisal do zdaj objavil povezavo do iste spletne strani ... reklama sploh ne :D
Let's swim to the moon .....
almasalem
Sramežljivka
Sramežljivka

Mikrovalovke

Neprebrana objava Napisal/-a almasalem »

Rabila bi pomoč pri izbiri mikrovalovke! Glede na to, da rabim vgradno, me zanima če ima od vas kakšno doma?

Malo sem gledala po netu, pa ne vem katero izbrati :( v mislih sem imela malo boljšo, ne ravno najcenejšo..... prosim za pomoč!

Del posta izbrisan-reklama.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Najprej se odloči, kaj od mikrovalovke pravzaprav želiš, oz. katere funkcije bi uporabljala. Doma imam mikrovalovko z žnj funkcijami, uporabljam pa večinoma samo program za odmrzovanje (kadar je nuja) in pa za pogrevanje hrane. Kakšnega zapekanja, mehčanja, kuhanja v lastni sopari in podobnih zadevščin ne uporabljam, ker sta za tovrstne podvige še vedno bolje usposobljena štedilnik in pečica.
Če bi še enkrat kupovala, bi verjetno vzela bolj preprosto različico srednjega cenovnega razreda.
almasalem
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a almasalem »

Ja nekako sem potem malo gledala še in sem se odločila za tole : izbrisan del posta-reklama.
čeprav je bolj malo ocen na netu, ampak mi tako s tehničnega vidika najbolj ustreza, pa tudi cenovno je nekak še ugodno
*spelchek*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a *spelchek* »

bom kr popvprašala v tej temi...s čim počistite notranjost mikrovalovke, samo z malo ceta oz prila in toplo vodo, al obstaja tut kako posebno čistilo za mikrovalovke...saj sem brala,da je naj nebi bilo prišoročljivo čistiti z močnimi čistili.....
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a brandibelle »

Čistila+Mikrovalovka=DIMNA ZAVESA

Been there, done that :oops:
Lalama
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lalama »

v mikro daš vodo, v katero nakaplaš limonin sok. prižgeš za kako minuto, in potem obrišeš samo z vlažno krpo.

drugače pa je najbolše, če po vsaki uporabi mal zbrišeš, dokler je že frišn, ne pa eni, ki jim 3× eksplodira neki not, pa še 2 mesca po tem ne spucajo ampak veselo uporabljajo dalje ...
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
Odgovori