Dekle iz tujine - zveza na daljavo
Dekle iz tujine - zveza na daljavo
Hvala vam najlepša za nasvete!!
Zadnjič spremenil MajsterR, dne 28. Nov. 2011 1:55, skupaj popravljeno 1 krat.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Re: Dekle iz tujine - zveza na daljavo
MajsterR napisal/-a:. Nekako sem ji oprostil
Nisi ji oprostil.
MajsterR napisal/-a:Ima kdo kake podobne izkušnje?
Ne to pa res ne

Mislim da moraš najprej ti sam pri sebi razdelati če si ji pripravljen odpustiti, razumem da si v dvomih, ker čeprav je storila napako je priznala in to vseeno kaže na nek odnos, ker lahko bi bila tiho..in ti nikoli ne bi izvedel.
To je tvoja odločitev, če si ji pripravljen odpustiti...se bodo zadeve spet pognale, moraš pa vzeti v obzir da tiste 2 tedna ko sta bila skupaj je bila tipična "summer romance", ko prideš v RL mogoče ne bo tako.
Vzem si čas,razmisli...ker če ji dopustiš in pride k tebi, pa si ji "nekako oprostil", to ne bo to..zakaj bi se čustveno in finančno obremenjeval.
OK: POPRAVLJAM
RUN FORREST RUN!
Vara te, pride k tebi je ljubosumna nate , se slabo obnaša do tvoje družbe...ne bodi patetičen, in ne bodi odvisen od nje, nisi dolžen prenašati njenih muh..porabljati svojega denarja in časa zanjo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
men je ful zanimivo to, kak pridejo ljudje na ta forum po nasvet, pa si marsikdaj že v prvem postu odgovorijo na svoje vprašanje iz naslova.
ampak pol si tolko lažejo pa nas prepričujejo v to laž, da nastane iz tega tema dolga 10 strani.

ampak pol si tolko lažejo pa nas prepričujejo v to laž, da nastane iz tega tema dolga 10 strani.

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
men se ne zdi toliko problematičen njen odnos do tebe kot tvoj do nje. ona te je prevarala in ti povedala.. če je sploh bilo varanje, ker nevem ali sta takrat že deklarirala svojo zvezo ali ne.
mene moti to, da si ti takole zmišluješ ali naj pride ali ne, skenslaš 1 dan prej, pa ona vseeno pride, si neodločen kompletno in ona to prenaša. opciji sta 2: ali je zabita in brez samospoštovanja ali pa hoče svojo vizo za EU in si ti njena pot do tega.
mene moti to, da si ti takole zmišluješ ali naj pride ali ne, skenslaš 1 dan prej, pa ona vseeno pride, si neodločen kompletno in ona to prenaša. opciji sta 2: ali je zabita in brez samospoštovanja ali pa hoče svojo vizo za EU in si ti njena pot do tega.
Vsak raj ima svojo kačo.
Re: Dekle iz tujine - zveza na daljavo
MajsterR napisal/-a:Lep pozdrav.
Prosim za nasvet. Prek interneta sem po naključju spoznal dekle iz Ukrajine, s katero sva se nato 3 mesece veliko pogovarjala in se na splošno dobro ujela. Odločil sem se za obisk pri njej in bilo je prekrasnih 14 dni. Obljubil sem ji, da ji hočem razkazati Slovenijo in ji po vrnitvi začel rihtati vizum. A izkazalo se je, da se je kmalo po moji vrnitvi, tam 3 ali 4 dni, dala dol z svojim bivšim fantom. Temu fantu je bil eno leto ljubica. Najprej se je sama pokesala in vprašala odpuščanja, nato ko sem povprašal, za kaj je šlo je povedala vse. Nekako sem ji oprostil, in ji še vedno želel razkazati Slovenijo. Dobila je vizum, bližal se je čas prihoda, dnevi so postajali napeti. Zgrabil me je strah. Posvetoval sem se s starši kaj narediti. Storil morda napaka, da sem povedal kaj se je zgodilo, da je bila prevara... Sedaj je mučno. Odpovedal sem potem let le en dan prej. Pritisk je bil prevelik. Potem sem že rekel, da nima smisla, da je dobro prekiniti. Zelo ji je hudo, in tudi po tem ko sem se še 5 krat premislil, ima še vedno namern priti, če se jaz odločim. Kaj to pomeni?
Ima kdo kake podobne izkušnje?
Hvala vam najlepša za nasvete!!
še poroči se z njo, zrihtaj ji državljanstvo in potem si opravil misijo.
Jaz verjamem, da je punca lepa oziroma atraktivna (Ukrajinke so vsaj meni res sexy), ampak to, da te je prevarala pa z bivšim in potem ti to pove, hkrati pa vseeno rine k tebi (k tebi ali v SI?) - no, ti to kaj razjasne?
Jasno je, da si želi iz Ukrajine k nam, ti pa si njena sekira ki ji je padla v med. Ti pa se zdaj odloči kaj boš, jaz močno dvomim da bo to neka huda ljubezen iz tega.

Jasno je, da si želi iz Ukrajine k nam, ti pa si njena sekira ki ji je padla v med. Ti pa se zdaj odloči kaj boš, jaz močno dvomim da bo to neka huda ljubezen iz tega.
s0nckic4 napisal/-a:men se ne zdi toliko problematičen njen odnos do tebe kot tvoj do nje. ona te je prevarala in ti povedala.. če je sploh bilo varanje, ker nevem ali sta takrat že deklarirala svojo zvezo ali ne.
@s0nckic4: Vesel sem tvojega drugačnega razmišljanja.. Sem samokritična oseba in sem tudi na to mislil. Mogoče drži bolj prvo, da ima pomanjkanje samospoštovanja ali vesti, ker s tem ko je bila in potem "prevarala" je bil poročen in imel 2 hčerki. Seveda je tu vprašanje morale ampak vseeno. Res je da ni bilo povsem deklarirano. No meni pa primanjkuje samozaupanja očitno.