Led Zeppelin napisal/-a:Ali mu pa kupi komplet spodnjega perila za ženske, zraven pa napišeš da ga lahko ti oblečeš...
Ne govori bedarij!
Kaj le, MarceLiica...nekaj za računalnik. Pomoje.
v-e-s-n-a napisal/-a:Parfum že, verižica in zapestnica na tipu pa sta ni totalno NTW, zato sem to napisala...
Kaj mu jaz kupim? Kak CD, ki si ga želi, ga peljem na večerjo ali izlet...
Tangice pa kupujem sama zase, ne pa za tipaMoj nosi boksarce....za tvojga pa ne vem
Jochie napisal/-a:MarceLiica napisal/-a:Torej.. Moj fant ima decembra rd.. In res nimam pojma kaj naj mu podarim.. Hvala za nasvete!
sestro mu posodi za eno noč, to bo leeepo darilo, kajne emanuela???![]()
![]()
positive vibration napisal/-a:Ne vem, al v dveh letih nisi uspela svojega tipa tolk spoznat, da bi vedla, kaj ga veseli al pa kaj potrebuje, kaj si namerava kupit, kaj si želi, pa si ne privošči...al pa maš tolk brezveznega deda, da si res totalno brez ideje, kaj mu podarit. Nimam namena zvenet osorno, ampak res ne vem, kak naj se drugače izrazim...ker tvoj izbor daril do sedaj mi deluje tak klišejsko, da bolj skoraj ne bi mogel bit. Mislim, bolj osebno bi blo, če bi mu podarila toplo pižamo, ker ga vedno zebe, npr. Razen, če ma res ful rad nakit in parfume.