Džeki napisal/-a:Moti me, ko ženske po eni strani poudarjate, da naj moški bo, kar je, po drugi strani pa bi mu kar ve predpisale, kaj vse mora biti. Tipični primer te zmedene mentalitete je claire, ki itak trdi, da so tipi večinoma kreteni.
Nadaljevanje te mentalitete je itak prepričanje, d aje moški dober šele, ko ga ženska zdresira. ROFL.
saj se mi v bistvu sploh ne da, pa vseeno.
ti se trenutno delaš totalno glupega. eno je biti to, kar si in biti kljub temu v uspešni zvezi, kjer je vseeno potrebna določena mera prilagajanje z obeh smeri. dokler to prilagajanje moški smatra kot spreminjanje samega sebe, podrejanje se ženski in biti ji "pes", tako dolgo 1) izbira napačne ženske ali 2) nima jajc da pusti babo (najlažje je pol na pivu jamrat).
moja mentaliteta je vsaj toliko zmedena kot tvoja. spoh pa ja- jaz izhajam iz mentalitete, da so tipi večinoma kretene. sori, glede na vse tipe, ki sem jih spoznala, sem dobila tak rezultat. vem kako tipi delujejo. večina jih e, niso pa vsi. (v bistvu podobne reči trdiš ti za ženske- trenutno celo ne dopuščaš niti "niso vse take" ker si prizadet).
da je nadaljevanje moje mentalite dresiranje moškega- tule si pa mimo pihnil na celi črti. zdaj si se sam pustil zdresirat (očitno), pa je treba to na drue valit. moj tip se je sam zdresiral.

zadnjič si PV bluzil, da bo nehala spoštovati svojega tipa, ker se ne dere nanjo, zdaj pa meni govoriš, da sem jaz svojega tipa prevzgajala? pa WTF đeki?