Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Marija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Marija »

ja, ja to mi je jasno da bi bil fail :)) zaenkrat mi še ni spodletelo, pa nisem rekla da stopicam, ampak paziš pa malo no. Zato me zanima če obstaja kakšna pomoč :)
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lia7bibi »

@Marija: jz sm si dala pri čevljarju nalepit gumo na podplat (tako čist tenko,da pač ne drsi). za v čevelj pa tudi obstajajo take silikonske blazinice,ki se jih nalepi pod sprednji del podplata.prodajajo jih v vseh dm-ih in mullerju (pa vrjetno še marsikje) in stanejo tam okoli 4€/par :wink:
Marija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Marija »

no, to pa nisem vedela da imajo čevljarji take gume. bom jaz tudi enega poklicala :) hvala!
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Eliza* »

Spet prosim za pomoč... razmišljala sem o eni od teh dveh oblekic in bi jo rada nosila tudi pozimi, na debelejše žabe, nevem pa kako bi skombinirala zgornji del? oblekca čez dolgo majco mi ni najbolj všeč, kakšne druge ideje kot navaden cardigan čez njo pa nimam...

Slika Slika
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

Glede na to, da bi jo nosila pozimi, predlagam za zgornji del jopco, zraven pa širok ali tanek pas. lahko tudi brez pasa. Potem kakšnem blazer kratek, pa čez širok pas, meni fajn zgleda. Mogoče majčka spodaj z dolgimi rokavi pa čez telovnik ali pa čez oblekco daš kakšno majčko, puloverček... Mogoče čez bliza ali srajčka... Dolga jopica čez? Je kar veliko možnosti.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Blah, stran od teh pasov, prosim. Meni bi drugo kot dolga/kratka jopa zgledalo grdo. Bog ne daj, kake majice spodaj oblačit z dolgimi/kratkimi rokavi. To je k za stare mame. Pa brez telovnikov, ojoj! Vse druge ideje bodo grozno zgledale.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

ma js tega sploh pozimi ne bi nosla, ker je pač izrazito poletna oblekica in mi zgleda češko, ko dečve sredi zime nase tlačijo poletne cote, tako kot mi češko zgledjao neke 'težke' usnjene torbice in zimska krama pri 30+ stopinjah.
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Žuža* »

Meni se pa super sliši daljša jopica (+ pas). Nekaj takega:

klik
ali pa:
klik
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Ja, tole zgleda kul (ko slišim besedo pas od Ninče, pomislim na Herkules pas).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Tud z blazerjem bi dobr zgledal.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a posh_girl »

Tudi sama menim, da je to po videzu preveč poletna obleka, da bi jo nosila pogosto pozimi - a če vztrajaš, bi bila primerna za kakšno posebno priložnost. Sama bi uporabila le tisto obleko bolj nevtralne - bele barve, kombinirala s prozornimi nogavicami in črnimi ali temno sivimi škornji, ki pa ne smejo imeti preveč opaznih okraskov.

Gor bi dala blazer ali jopico umirjenih barv, ki pa ne sme biti preveč poslovni stil, prav tako ne preveč športna. Pa mora biti taka, da nima preveč gumbov oziorma zaponk spredaj - mora biti deloma odprta spredaj. Pazit moraš tudi na material, da se preveč ne tepe z materialom obleke.

Ampak spet je odvisno vse od tega, koliko je obleka dolga, koliko je oprijeta... in še ne vem, če bi lepo zgledalo.

Obleke s tako visokim pasom, z naborki spredaj, je težko kombinirati pozimi. Moj nasvet - če že kupiš, v isti trgovini provaj nekaj zgornjih delov jopic, da boš videla, če se jo sploh da kombinirat.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Ej, a resno, ve bi takele šle ven (vem, z namenom nekam prit in ne dejansko bit več časa zunaj - upam!)? Ne, jz niti "sej je samo od vrat do avta" ne bi preživela v tem mrazu. :?

Vem, zdej bom izpadla 100 let stara, ampak halo, kje mate spodnje majce, "čebulno" oblačenje, ..??? :D
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a posh_girl »

Sama take obleke ne bi oblekla pozimi - imam sicer nekaj oblek, ki so lahko poletne, lahko pa tudi pozimi daš spodaj kakšen puli in zgleda zelo lepo. So pa klasični poslovni stil.

Imam pa tudi sama eno temno modro obleko z malenkost višjim pasom, ki ni oprijeta - oprijeta je samo približno en decimeter pod prsmi. Imela sem jo namen nositi tudi pozimi, a žal zaenkrat nisem še našla nobene kombinacije, ki bi zgledala zelo lepo. Karkoli uporabim, blazer ali majico spodaj, me optično razširi in mi ne naredi lepe postave. Vse je videti bolj tako-tako... Zato jo bom verjetno prepustila poletju.
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Eliza* »

hvala vsem puncam za predloge :)

tale kombinacija s pasom in jopico, ki jo je predlagala *Žuža* mi je lušna, bom sprobala kako izpade na meni:) če mi bo oblekca v živo sploh všeč:)
drgač pa nisem ravno zmrzljiva, pozimi prav dobro shajam s spodnjo majčko na naramnice, kratko majčko in jopico čez, tko da me ne skrbi da bi me v tem zeblo:)
Zaklenjeno