Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
*kayka* napisal/-a:Hey...imam pulover iz Angora volne, ki na drugih oblačilih pušča dlake, zato ga sploh ne nosim, čeprav mi je zelo všeč. A katera mogoče ve kako preprečit puščanje dlak?
hmm. težko boš preprečila puščanje dlak. mogoče s pranjem se bo zmanjšalo, izginilo pomoje ne bo nikoli. imej s seboj tiste valjčke, s katerimi pobereš dlake dol. majo gor malo lepila, tako da se vse lepo prime gor

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
- positive vibration
- Cosmofrik
*kayka* napisal/-a:Hey...imam pulover iz Angora volne, ki na drugih oblačilih pušča dlake, zato ga sploh ne nosim, čeprav mi je zelo všeč. A katera mogoče ve kako preprečit puščanje dlak?
nekaj takega sem jaz zadnjič hotela kupit v Mangotu. A sem na srečo prej opazila da sem bila dobesedno kot medvet. Na majci sem imela pol kile dlak. Sem samo nazaj nesla.
Don't worry, be happy!!
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Zdravo. Se mogoče komu sanja, kje bi lahko kupila uro brez številk
ker pač situacija je, da ma prijateljica drug mesec rojstni dan in sem dobila zelo zanimivo idejo o tem, kako bi poslikala navadno stensko uro. ampak nočem da bi ble cifre že napisane.... al pa pač da bi se kje (tud če na internetu) kušit dele za uro-ploščo in tisto mašinco zadej.... anyone?

ker pač situacija je, da ma prijateljica drug mesec rojstni dan in sem dobila zelo zanimivo idejo o tem, kako bi poslikala navadno stensko uro. ampak nočem da bi ble cifre že napisane.... al pa pač da bi se kje (tud če na internetu) kušit dele za uro-ploščo in tisto mašinco zadej.... anyone?
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor