Ja sej, odkrito, sem tudi jaz pomislila na to, da je to že kr neki vsakdanjega pa da se mogoče, kot si rekla s0nckic4 zgubi v kupu. Sem pa par dni nazaj dobila od kolegice tudi nek kao europass vzorec, ki pa je malo krajši in drugačne oblike kot ''ta navadni klasični europass'', ampak meni osebno bolj všečen, ker ma manj postavk (jaz sem si jih itak pol zbrisala,uno umetniška nagnjena pa to) ampak zajame bistvo. Definitivno sem pa za to, da se izoblikuje v alinejah, nekih unih blaznih bibilijskih litanij v obliki pripovedi mi ni za pisat. Pa pr europassu mi tud ni všeč ono kak si ocenjuješ znanje jezikov, tak no, ne morem si lih predstavljat da al vsi kr vejo ka je a1 ka pa b2 itd, al si morjo pol tabelce gledat al pa si misljo neki svojga. Pa tud tam ko je kao pridboljena znanja (na faksu npr) se mi zdi nesmisel nakladat o tem kire predmete sn mela, raje izpostavim ka znam praktično.
Meh sej zdaj vsak dan meljem in mencam tole, mam ene tri različne že sestavlene (ne vsebinsko, ampak po obliki). Drugač pa purple_rain, hvala tudi tebi za nasvet, kot sn rekla, vsak namig pride praf