Živjo punce!
Jaz sem si dala delat intimni piercing (horizontal hood - obroček) in sicer pred 7 meseci. Želela sem sicer imeti Christina (vertical) hood, ampak mi je piercerka po dolgem posvetu predlagala, da si naj dam rajši horizontal hood delat, saj se veliko prej zaceli, manj boli in je skoraj nična verjetnost, da ga telo izloči, za razliko od Christine, kjer telo v večini primerov pirs zavrne oz. ga izloči. In zaj mi niti malo ni žal, da imam obroček (sicer mi ni tako všeč), ampak občutek med sexom je nenormalno dober, saj se ta pirs naredi skozi kožo klitorisa.. Sedaj razmišljam o obročku z večjo žogico oz. obeskom, da bojo občutki še boljši
Imam pirs tudi v jeziku in če primerjam bolečino, je približno enaka ( s tem, da jezik lahko pircerka omrtvi, če želiš, intimni pirs pa se naredi brez omrtvičenja) v bistvu zaskeli samo tisti delček sekunde, ko prepikne in to je to. z mano je bil fant, tako, da je bila bolečina še manjša
Drugače pa glede razkuževanja.. nNIKAKOR s fiziološko raztopino!!! Jaz sem dobila tekočino posebej za (intimni) pirs in sicer OCTENISEPT. Nakapaš 2-3x na dan samo na mesto vboda oz. tam, ko so luknjice, pri tem uhan pustiš popolnoma na miru. In meni se je zacelilo v rekordnem času
Pa kar pogumno vse punce, ki imate to željo... ni noben bav bav in se splača