Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

GnilaLimona napisal/-a:Punce, je mogoč že kera naročala piercinge prek spletne strani UAU PIERCING? neka slovenska stran s piercingi pa me zanima če ma kera že kej izkušenj s tem? :)

Ah, preko slovenskih strani se ne splača piercingov kupovati.. so cene res take, da padeš dol. Raje naročiš preko crazy-factory.com, maš uhančke že od 30 centov naprej.. res da je poštnina sama 7€, ampak če naročiš več uhanov še vedno prideš 100× bolj poceni skozi. Kvaliteta je super, dobiš pa vse v roku parih dni :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Kak je pa to grdo in vse verzije tega: (corset piercing)
Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^ :eek: :eek: :eek:
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a GnilaLimona »

candy. napisal/-a:
GnilaLimona napisal/-a:Punce, je mogoč že kera naročala piercinge prek spletne strani UAU PIERCING? neka slovenska stran s piercingi pa me zanima če ma kera že kej izkušenj s tem? :)

Ah, preko slovenskih strani se ne splača piercingov kupovati.. so cene res take, da padeš dol. Raje naročiš preko crazy-factory.com, maš uhančke že od 30 centov naprej.. res da je poštnina sama 7€, ampak če naročiš več uhanov še vedno prideš 100× bolj poceni skozi. Kvaliteta je super, dobiš pa vse v roku parih dni :)

aaaa, potem maš izkušnje s crazy factory? ja, se tut odločam če naj kej naročim prek te strani. sam pol bi mogla naročit precej, ker 7 EUR za poštnino je res veliko. kako je s plačilom? domnevam da kartica?
manco
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a manco »

Punce živjo,

Sem nov na tem forumu, pa me zanima kakšno je vaše mnenje glede intimnih pirsov pri fantih oz. kakšne so vaše izkušnje, če jih imate. Pred nekaj tedni sem si namreč dal delati frenum piercing (skozi kožico pod glavico). Punca je bila najprej sicer precej zadržana, od kar sva prvič sprobala, pa je čist navdušena :twisted:

M
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a angel99 »

^^sicer še nisem imela tipa,ki bi imel pirs na spolovilu, poznam pa enega,ki ga ima (pravtako frenum), in pravi da so punce prav navdušene nad njim in da je baje sex ful dober. :wink:
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica

Huh, jst bi si ga tut dala pa odlašam ker me je strah bolečine. :)
Uporabniški avatar
lea991
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lea991 »

candy. napisal/-a:

Jaz sem naročila preko crazy-factory.com pirs za popek, pa se je med potjo poškodoval. V angleščini sem jim pisala, nato sem jim morala poslati piercing nazaj (jaz sem plačala poštnino) seveda sem potem dobila povrnjeno, plačala pa sem preko paypala :) Namesto, da dam za poštnino tam, si lahko privoščim nov pirs za 7 evrov :)

Sem pa bila kar malo šokirana iz kje dobivajo piercinge:
Dear Customer,
we are pleased to inform you that we have shipped your order 121212 today, delivery from Thailand to you will take about 7-10 days.
To sem naročila lani so mi pa poslali, da imajo novo poslovalnico tudi v Evropi - še vedno pa pircinge izdelujejo na Tajskem - nekako jim ne zaupam :)
Ko kupujem pirs, ga kupim v studiu ali pa v kakšni slovenski spletni trgovini z uhani, ker se počutim bolj varno in še hitreje ga dobim ;)
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Jaz sem pa že velikokrat naročala in nikoli nisem imela nobenih problemov.. ne s plačilom, ne s piercingi.. :) poštnina je draga, ampak so pa uhani zelo poceni, zato vseeno prideš veliko ceneje skozi. Bv se mi zdi dajati za en uhan deset evrov, ko pa jih tu za to ceno dobim npr. pet. Pa tudi razlike v kvaliteti nisem opazila. Sicerpa ja, plačujem s kartico :) Aja, pa pošiljko sem vedno dobila v roku 5 dni..
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica

Hvla za informacije. Jutri mislm da bom naročila prek strani crazy factory. poročam kakšni so piercingi, ko jih dobim. :)
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica

takole punce. dobila sem pošiljko iz crazy factory-ja. (pa da popravim: poštnina znaša 5 € in ne 7€ :) ) nisem si misila da bodo piercingi tako kvalitetni. vse bunkice sem dobila cele in vsi so prekrasni. naročila sem še par uhanov za ušesa in 2 zapestnici. vse je super. tako kot na sliki oz. v živo je vse lepše. :)
Uporabniški avatar
CatPaw
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a CatPaw »

Živjo punce!

Jaz sem si dala delat intimni piercing (horizontal hood - obroček) in sicer pred 7 meseci. Želela sem sicer imeti Christina (vertical) hood, ampak mi je piercerka po dolgem posvetu predlagala, da si naj dam rajši horizontal hood delat, saj se veliko prej zaceli, manj boli in je skoraj nična verjetnost, da ga telo izloči, za razliko od Christine, kjer telo v večini primerov pirs zavrne oz. ga izloči. In zaj mi niti malo ni žal, da imam obroček (sicer mi ni tako všeč), ampak občutek med sexom je nenormalno dober, saj se ta pirs naredi skozi kožo klitorisa.. Sedaj razmišljam o obročku z večjo žogico oz. obeskom, da bojo občutki še boljši :D
Imam pirs tudi v jeziku in če primerjam bolečino, je približno enaka ( s tem, da jezik lahko pircerka omrtvi, če želiš, intimni pirs pa se naredi brez omrtvičenja) v bistvu zaskeli samo tisti delček sekunde, ko prepikne in to je to. z mano je bil fant, tako, da je bila bolečina še manjša :cool:

Drugače pa glede razkuževanja.. nNIKAKOR s fiziološko raztopino!!! Jaz sem dobila tekočino posebej za (intimni) pirs in sicer OCTENISEPT. Nakapaš 2-3x na dan samo na mesto vboda oz. tam, ko so luknjice, pri tem uhan pustiš popolnoma na miru. In meni se je zacelilo v rekordnem času :D

Pa kar pogumno vse punce, ki imate to željo... ni noben bav bav in se splača :wink:
Dragi Božiček: Želim si tanko postavo in debelo denarnico.. Prosim, letos tega ne zamenjaj, kot si to storil lani... ;)
ninasara
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ninasara »

Mene pa zanima kakšen je občutek pri hoji in pa pri športanju (kolesarjenje, aerobika, zumba, tek) tiste ki imate spodaj obroček npr. tko kot imaš ti CatPaw.
Uporabniški avatar
CatPaw
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a CatPaw »

@ Ninasara:

Jaz ga med športanjem, niti med hojo čist nič ne čutim. Mogoče bi morala met kakšno večjo žogico gor ali pa obesek. sej tako ali tako morem menjat uhanček, ker sem se tega že naveličala :P Pa bomo potem vidli, kako bo. Ampak med sexom je pa noro dobro :D
Dragi Božiček: Želim si tanko postavo in debelo denarnico.. Prosim, letos tega ne zamenjaj, kot si to storil lani... ;)
ninasara
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ninasara »

CatPaw napisal/-a:@ Ninasara:

Jaz ga med športanjem, niti med hojo čist nič ne čutim. Mogoče bi morala met kakšno večjo žogico gor ali pa obesek. sej tako ali tako morem menjat uhanček, ker sem se tega že naveličala :P Pa bomo potem vidli, kako bo. Ampak med sexom je pa noro dobro :D

Ej če ni preveč osebno me zanima v čem je sex boljši prej in sedaj. Drugače pa mi ga bo mogoče miklavž prinesel, samo moram mu še pisati.
Odgovori