Luna C napisal/-a:Emina napisal/-a:Vermilion napisal/-a:a ste drgač slišal, da bojo KORNi u Ljublani 6.9.
a kdo misl it
Jaz definitivno! Še dopust bom prestavila na ta račun!
grem !
kaj greš res na korne?

Thrashy napisal/-a:hail!
huh.....to si pa nebi mislna,da bo tle debata o metalu:)......hudo!
ja,ja jaz sem metalka.....in metal is my way of living.....
poslušam pa več al manj thrash metal (old school bay area thrash metal)
pa dober heavy, power in speed metal......
od bandov če poznate kaj: megadeth, testament, exodus. death angel, forbidden, laaz rockit, anthrax, slayer, anhhillator, skid row, ugly kid joe, tankard, helloween, agent steel, obituary, ............grave digger, iron maiden...........stara metallica itd.......ne spomnm se zj vse iz glave
pa tut slovensko sceno morm pohvalt........še najbl kolege iz Negligence, Dawn patrol in pa tut druge.........Sarcasm, pa stari Requiem, Pomaranča.....DuskDelight........
No dost o tem........
lp
Thrashy napisal/-a:too much mejhnih darkerc, k poznajo sam korne, metallico pa mejdne pa so najbl troo!!!
Thrashy napisal/-a:.........ne, na Korne se ne gre, toje kr nekj:).............
drugač ne obsojam nobenga........
rammsteingirl napisal/-a:bravo emina pa vermilionse podpišem pod vaja!!!
tut js se oblačm u črno pa u nete pa se ne štejem zato med metalce ampk zato k poslušam tako musko, čeprov ne tut lih en tist ta str metal....pač mi je pa ta stajl hud!
Vermilion napisal/-a:mah ne črna barva ni nujna za metalce, saj js se ne oblačm čist zmer vanjo...čeprov mi je full všeč...
sam pol tko vidm ženske, k pa res furajo un metal stajl u nulo, k me gledajo, kao neki fejkaš, k nis u črno oblečena... sam obleka te še ne nrdi metalca...