s fantom sva skupaj 2 leti in zadnje čase na dan prihajajo zadeve, povezane s seksom, ki me, moram priznat, precej morijo & o katerih se prej čudežno sploh nisva ne vem kako globoko pogovarjala. Očitno je zdaj čas, da se končno dajo vse karte na mizo & ker sploh ne vem več, kako naprej, vas prosim za vaša mnenja in izkušnje.
Že kar sama sebi se zdim čudakinja, ampak ne morem pomagat, tako pač je - namreč, da mi povsem zadošča en orgazem med enim seksom, med tem ko moj fant po tem, ko mi pride, še kar nadaljuje in skoraj forsira, da bi še enkrat, dvakrat, trikrat. In mi pol pravi, da sem čudna, da si vse ženske na svetu želijo več orgazmov itd. itd. (samo za informacijo, jaz sem njegova druga punca) Ne vem, no, ko meni pač pride, mi je pol ponavadi ful težko spet še enkrat, ker itak z njim seks traja FUL časa in že do prvega orgazma on vse sorte izvaja in čeprav je super, je za moj okus predolgo. Jaz si včasih želim hitro in strastno, ampak pr njemu tudi quickie traja 10 minut. Strast v meni kr potihne, ko traja tako dolgo ... Pa da se vrnem k orgazmom: torej jaz bi enkrat na seks, ne bi se pa branila seksat večkrat kot enkrat! S prejšnjim fantom sva seksala večkrat zapored, npr. po 15 minutah spet & blo je a dream come true. On pravi, da se drugič ful težko vzburi in še pol spet sto let traja, da mu pride. In tako sva na različnih bregovih: njemu je čudno, da si jaz želim samo enkrat, meni je čudno, ker on pravi, da ne more dvakrat. Wtf? Kaj lahk tu sploh storiva? Meni se zdi, da mam vso pravico, da mi paše sam enkrat, ko je tudi najbolj intenzivno. In hkrati, da tudi ne morem pomagat, če se pač tako narejena. Ful ful ful me moti to, da on pričakuje od mene več, ker se pol počutim pod pritiskom & spontanosti pol ni.
Pol pa tudi, da bi on fuuuul cajta, ker pravi, da bolj ko traja, bolj zrajcan da je. Pr meni je absolutno drugače: če traja že ful cajta, dražljaji postajajo manj intenzivni. Nekej sem tudi že brala o tem, da če predolgo drgneš po isti točki, da pol postane skorajda neobčutljiva (ne samo pri seksu). So true! Jaz pač nisem za maratone, razen skrajno izjemoma ...

Zame največje negativno spoznanje preteklih tednov pa je, da on takoj, TAKOJ, ko mu pride, začne kr nekej govorit (npr. o tem, kar je pred kratkim nekje prebral al pa o kakih forah al pa res kaj, kar sploh ni v kontekstu in po moje sploh ne sodi v trenutek). ??? In sem mu to tudi očitala in je reku, da on je pač moški in da moški instantno po orgazmu razmišljajo o vsem ostalem, samo o seksu ne in da bi on pol takoj šel delat nekej drugega - šel ven, gledat TV bla bla bla. WTF??? Ne pričakujem & ponavadi tudi jaz nimam ful potrebe po stournem ležanju in objemanju itd., ampak da je čist takoj na sporedu nekej drugega - tega pa sploh ne morem razumet. Te njegove "fore" me prizadenejo & počutim se kot nek objekt, čeprav je med seksom ful pozoren itd. A je to normalno?????? Meni se ne zdi & blazno me moti.
Velikokrat sem se v zadnjem času ujela ob misli, da nisva kompatibilna & da to na dolgi rok žal ne bo šlo. Ker nekako ne vidim, kako bi lahko prišla spremenila vse te razlike. Veliko bi mi pomenila kaka vaša izkušnja al pa komentar vsega tega

Hvala hvala