Modna svetovalnica
-
- Kofetarica
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Punce, nekaj bi vprašala. Nekaj časa nazaj sem kupila ene čevlje, ki so skoraj identični telim - imajo skoraj tako visoko peto, platformo in vse...
če pozorno pogledate, vidite kako je na delu pod prsti platforma pri tleh ukrivljena v "sanko"... Meni se to zdi izredno težko hodit. Recimo kot da bi me skos na prste metalo, sploh po mokrem ko ti z lahkoto spodrsne (izkušnje). Poleg tega me bolijo blazinice na podplatu. saj veste, tam kjer ponavadi največ teže pade.
No, zanima me kakšne imate kaj nasvete za hojo (poleg PAAAAAAAZLJIVIH korakov), ali pa da bi kaj nalimala (pa kje se kupi) da nebi noga toliko trpela, ali pa nebi drselo po tleh skos.
Za novo leto si ne morem privoščit drsanja naokrog :p
Pa ne mi reč ne obut teh čevljev :p

če pozorno pogledate, vidite kako je na delu pod prsti platforma pri tleh ukrivljena v "sanko"... Meni se to zdi izredno težko hodit. Recimo kot da bi me skos na prste metalo, sploh po mokrem ko ti z lahkoto spodrsne (izkušnje). Poleg tega me bolijo blazinice na podplatu. saj veste, tam kjer ponavadi največ teže pade.
No, zanima me kakšne imate kaj nasvete za hojo (poleg PAAAAAAAZLJIVIH korakov), ali pa da bi kaj nalimala (pa kje se kupi) da nebi noga toliko trpela, ali pa nebi drselo po tleh skos.
Za novo leto si ne morem privoščit drsanja naokrog :p
Pa ne mi reč ne obut teh čevljev :p
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Skoraj ni vecjega modnega faila kot zenska, ki si obuje cevlje, v katerih ne zna hodit in se to vidi na 300m, ker stopa s pazljivimi koraki. To pac ni cevelj za v mokro vreme (pa se ledeno zna biti, ce bo mrzlo). Poleti v 35 stopinjah tudi ne obujes skornjev samo zato, ker so lepi, ane?
Ja, ampak samo original "piscancki" (Timberland), vse drugo je grdo.

zavman napisal/-a:Hej! Ne morem se odločiti... A se vam zdi da bi k teli bundi pasali čevli nekaj v stilu piščančkov oz. "gojzarjev"?
Ja, ampak samo original "piscancki" (Timberland), vse drugo je grdo.
Zadnjič spremenil CaliLove*, dne 08. Nov. 2011 23:47, skupaj popravljeno 2 krat.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.