fant v stanovanjski skupnosti
fant v stanovanjski skupnosti
Zdravo!
Pišem ker me zanima če poznate koga ki je kdaj bival v kaki stanovanjski skupnosti? spoznala sem fanta, ki trenutno tam živi pa me zanima zakaj točno gre?
na spletni strani piše:
Stanovanjske skupine Mladinskega doma Maribor so namenjene otrokom in mladostnikom od 8. do 18. leta, ki iz različnih vzrokov ne morejo živeti v matični (svoji) ali rejniški družini, pri svojcih ali so brez staršev in je začasna izločitev iz domačega okolja nujna ter strokovno utemeljena. Namenjene so otrokom in mladostnikom s težavami v socialni integraciji, s primanjkljaji na emocionalnem, kognitivnem področju, vzgojni ogroženosti, izpostavljanju različnih zlorab.
Pišem ker me zanima če poznate koga ki je kdaj bival v kaki stanovanjski skupnosti? spoznala sem fanta, ki trenutno tam živi pa me zanima zakaj točno gre?
na spletni strani piše:
Stanovanjske skupine Mladinskega doma Maribor so namenjene otrokom in mladostnikom od 8. do 18. leta, ki iz različnih vzrokov ne morejo živeti v matični (svoji) ali rejniški družini, pri svojcih ali so brez staršev in je začasna izločitev iz domačega okolja nujna ter strokovno utemeljena. Namenjene so otrokom in mladostnikom s težavami v socialni integraciji, s primanjkljaji na emocionalnem, kognitivnem področju, vzgojni ogroženosti, izpostavljanju različnih zlorab.
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
barbie_girl_85 ne, zaenkrat se nisem še odločila vprašati, ker se mi zdijo preveč boleča vprašanja. starše ima žive, ker mi je nekaj govoril o mami.
njegovi sošolci se nočejo družit z njim, ker pravijo da ne spada mednje.
pa pač malo me moti kako bi potem okolica name gledala če bi se družila z njim.
njegovi sošolci se nočejo družit z njim, ker pravijo da ne spada mednje.
pa pač malo me moti kako bi potem okolica name gledala če bi se družila z njim.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
sirova štručka - imaš prav
malce sem nesamozavestna in včasih potrebujem nekaj spodbude - hvala! se mu bom poskusila približati in se družiti z njim. ampak še vedno ne razumem zakaj ljudje delajo tak tabu okoli tega? fant rešuje svoje težave - ljudje bi mu morali še bolj pomagati ne pa ga blati in izogibati, sploh v pubertetniškem obdobju.
kaj pa če preide v kaj več? kako naj mami razložim kje živi? ona je precej bolj staromodna in nevem kako bi to sprejela.

kaj pa če preide v kaj več? kako naj mami razložim kje živi? ona je precej bolj staromodna in nevem kako bi to sprejela.
-
- Cosmopsiho