Neki slabih izkušenj sm mela s Hrvati, ampak zaenkrat nč posebenga. Recimo, ko sm šla na info točko vprašat (po slovensko sm govorila) kje bi lahko pršla na internet, mi je po hrvaško odgovoru in še to mi je reku samo Corinthia (kasneje sem zvedla da je to hotel) in pa ulico mi je povedou (ja P***a, glih poznam vse ulice v Baški

), tako da sem se odločila da ga bom naslednič raj nemško al pa angleško vprašala.
Pol je mela ena k jo poznam ful probleme s policajem. K je stop znak prevozila (tm u Delnicah je res taka lepa cesta da že vse prej vidš, pa je vseen stop znak in tm ful polcaji lovijo). Ne spomnem se točno kako je blo, ampak vem da ji je težil da mu mora dat keš na roke, drgač ji bo listek napisou, pa še mogla bi na sodnika za prekrške čakat.
Letos ko so pa naši šli, so mel pa v eni gostilni problem. Kelnarca je bla ful prjazna in vse, naročil so dagnje, prnesla jim je pa škampe (ki so bili mimo grede 2x dražji). Pa so ji rekl da niso to naročil, ampak dagnje in se je neki začela pizdt, pa je pol le prnesla dagnje. Ampak od takrat naprej ni rekla niti ene besede več...
No, jst sm šla na morje pa glih tkrat k so na meji cariniki štrajkal, pa sm sicer mogla čaka pol ure (drgač sm do zdej max. 5 minut), ampak je bil ful prjazn carinik pa smo se ful režal, k sva s fantom mela ogromno piškotov s sabo.
Aja, pa da ne bo kdo reku zakaj pol še zmeri dol hodmo...od mami služba ma dol pavšalno prikolico in dubimo fuuuul pocen.