^^eh, ja, ko so zakamuflirani z barvami; nagci so mal, no ja, žalostno izgledujoči (predvsem ker so različnih dolžin in oblik, hehe) (in ker imajo ostale tolk lepše)
(hvala sicer)
gejba, dej naj se ti prosim ne mudi z objavo na blogu
Ni mi vzelo dosti časa. No sej to je bilo bolj eksperimentiranja. Jaz osebno mam tud rada bolj skulirane nohte in vzorce ampak tle pa tam pa... Sej bom še kake slikce dodala ko bo čas.
Wow! flavia, super . Jaz tega sicer ne bi nikoli nosila, niti ne bi znala naredit, ampak sem ful navdušena nad vsemi puncami ki se lotite takega podviga . Lepo.
purple_rain napisal/-a:^^lepo. Barva mi sicer ni lih všeč, ampak nohtki & nanos so pa lepi
Essence Natventurista TE, barefoot through the moss spominja me na shimmery bratca H&Mjevega Hunt me down
Hvala Wow, ful lepi nohtki. Kako ti uspe, d aimaš tko lepo dolge? Meni se vedno ''češejo na plasti''. Aja, pa tale lakec imam jst tut, samo meni en pride tako lepo.
purple_rain- ne maram te! Zdej ga pa še js hočem Pa mi v flaški ni preveč všeč (še dobro, da imamo še polno stojalo v DM.)
Pa tudi Ninčin 02 Into The Dark je lep!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.