*mala* napisal/-a:Jou Ninča, tile zadnji škornji sploh nič ne zgledajo barvno podobni tistim z spleta. Zakaj se tako čudno preliva barva??![]()
Js bi jim definitivno poslala mail.
Še en zadnji nakup. Etui za prenosnik, Hofer:
da ti odgovorim na temo škornjev...
ne vem , zakaj so tako na slihak. ker v realnosti niso niti malo dvobarvni in se barva prav nič ne preliva. čudno, da je tako izpadlo na slikah. mogoče zaradi svetlobe ali pa zaradis preja za zaščito, ki sme ga posprejala samo po spodnjem delu.
brandibelle, da odgovorim še tebi... Nisem blond in niti malo nisem nepismena. To, da ne obvladam ang. v nulo oz. vsaj zelo dobro, še ne pomeni, da sme nepismena. Če bi namreč bila nepismena, ali vsaj nekoliko nepismena, kot si se izrazila, ne bi naredila ne osnovne, ne srednje, niti ne bi dobila službe, niti ene, ki sem jih do sedaj opravljala, niti ne bi bila ilustratorka ali pisateljica. Tako da... Piši vse kar hočeš o mojem stilu, a tega da sem nepismena, pa ne moreš. Ker preprosto ni res.
Glede stila. Da povem vsem enkrat za vselej. Lahko se vsem prilagajm, upoštevam nasvete, a nikoli ne bo moj stil ali blog vsem všeč. Zato bom poslušala tiste, ki mi dajo pametne nasvete in se poleg tega ne norčujejo iz mene. Drugi pa... Zardi mene ahko pišete kar hočte, nima smisla, da se več ukvarjam z vami. Zakaj bi se vam podrejala, upoštevala vse, na koncu pa itak ne bi bila dobra, ker sem mogoče začela z napačim vtisom, naredila nekaj napak in v začetku imea slab blog. Pa kaj? Vsi delamo napake. sama se iz njih učim. A imam ponos in stem da pišem blog, se ne sramotim. Niti ni bil to moj namen, da bi zaradi mene in mojega blloga tukaj razpravljalo o meni in mojih odločitvah ter načinu življenja. Jaz se ne vmešavam v vaša življenja in vi se nimate pravice v mojega.
Niti me ni treba nadirat zaradi treh napak, ker ni mj blog edini, ki ima napake. Recimo Parokeets (pa nočem ga izspostvaljat ali šinfat, samo primer). V enem blogu je imel napake pa ni nihče rekel niti besedice, jaz pa imam enako št napaka li enake napake pa sem blond in nepismena. Svaka vam čast.
Meni je vseeno. Očitno nekaterim ne pomaga nič. Ne moreš jim dopovedati. Jaz pa se ne mislim več ukvarjat s tem. A tudi žalil me ne bo nihče. S tem, da sem nepismena, pa še najpanj. Blog bom pisala dalje pa lahko me vsi tukaj na forumu vlačite po zobeh. Vseeno. Itak em nobena od vsah ne pozna, če pa že katera, pa vseeno ne tako dobro, da bi lahko z gotovostjo nekaj trdila.
In prav smešne ste ene že, ker vsako objavo pišete o meni ali vsaj nekaj v zvezi z mano. Bog bom pisala dalje in tudi svoje sme povedala. Imam nekja zvestih bralcev, ki me popravija tu in tam, povejo kaj jim jevšeč in kaj ne.
Da pa ne bom spet OT.
kupila sem- oz. mi je mama
-paket kinderčokaladic
-robčke in veliko milko.