- Mam ful enih opravkov in sam še 4 delovne dni za vse opravit. Od tega en dan delam, tak da je to že en dan manj.
- Da sem razmišljala, da v petek ne bi več delala, ampak je bil zadnji delovni dan pred prazniki katastrofa in nočem, da bi bil moj zadnji dan tak zanič. Hočem se poslovit v stilu
- Da boljš, da do petka dobim naročeni šotor, drugač ga lahk kr obdržijo. Pametna jaz sem za spremembo izbrala plačilo po povzetju in če pride v ponedeljek, ko bom že napol na poti in imela že vse spakirano, ga pač noben ne bo prevzel. Ups, kaj pa se ne držijo obljubljenih dostavnih rokov.
- Da se veselim potovanja, sam me je mal strah, kako bo vse izpadlo. Pa to me itak vsakič
- Da nisem postavljala šotora še od srednje šole, ko smo bili na Rock Otočcu. Pa še takrat ga nismo kej fajn postavl, ker se je do jutra napol zrušil. In jaz grem z novim šotorom, ki ga ne bom imela čas niti preizkusit, kampirat v Afriko

Pa v tem šotoru bom diplomsko napisala
- Da me mogoče še premal skrbi
- Da je bil ponedeljkov koncert fajn, sam ni glih moj stil. Ampak OK, vsaj priložnost za kičaste črno-rdeče nohte je bla.