Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Joj ne govori o čakalnem času. Jaz sem na fashion days naročila ene sandale ki so mi bile noro všeč. In seveda oglašujejo 5-30 dni dobava. Yeah right... Dva meseca že čakam. Baje je proizvajalec neprilagodljiv in nezanesljiv! Do sedaj je dogodek, za katerega sem jih želela nosit, že davno mimo in tudi sezona sandal je že mimo. Mislim fajn ane. Zdaj jih lahko samo še za v posteljo oblečem. Ko jih bom seveda dobila (baje 4.10. naročeno je bilo pa 26.7.). Fajn... :evil:
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

BaByBlu napisal/-a:Naročila sem pri Asosu, vendar se mi zdi nenavadno, da že 1 mesec čakam na obleko. Je to normalno?

Absolutno ni normalno. Jz sem še vsak paket dobila v 1 tednu ali manj. Pošlji jim mail.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

schpeltza napisal/-a:Joj ne govori o čakalnem času. Jaz sem na fashion days naročila ene sandale ki so mi bile noro všeč. In seveda oglašujejo 5-30 dni dobava. Yeah right... Dva meseca že čakam. Baje je proizvajalec neprilagodljiv in nezanesljiv! Do sedaj je dogodek, za katerega sem jih želela nosit, že davno mimo in tudi sezona sandal je že mimo. Mislim fajn ane. Zdaj jih lahko samo še za v posteljo oblečem. Ko jih bom seveda dobila (baje 4.10. naročeno je bilo pa 26.7.). Fajn... :evil:

Oni so itak znani po tem. Me cudi, da sploh se kdo naroca pri njih. Ne prevzet paketa, ko pride, stvar resena.

Na paket od Asosa sem pa tud jaz enkrat cakala en mesec, moja kolegica, ki je narocila istocasno, pa se dlje, tako da se dogaja obcasno. Pisi jim.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:55, skupaj popravljeno 1 krat.
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

CaliLove* napisal/-a:Ne prevzet paketa, ko pride, stvar resena.

Exactly. :biggthumpup:
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Se sreca, da v Sloveniji obstaja placilo ob prevzetju. :D V tujini marsikje ni tega in se vse placa v naprej s kartico. So pa seveda tudi prodajalci bolj korektni, vsaj tisti, ki imajo nek resen biznis.
zvana_Peti
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zvana_Peti »

Jst pa tukaj kupujem, pa mi je prov fino:

Dodajte na fb: www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002576925322
Uporabniški avatar
pyr kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a pyr kitty »

Jutri se na asosu začnejo razprodaje, d0 70%, celih 48ur :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

NOVO:
A se da na eBayu spremenit feedback?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja, ampak moras sellerja prosit, da ti dovoli spreminjanje oz. feedback revision. On bo nato ob tvojem feedbacku pokljukal, da dovoli spremembo in ti bos dobila email, v katerem bo pisalo, da te seller prosi za spremembo feedbacka (Feedback revision request). Ti imas potem 10 dni, da popravis.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ja, sam če sem zdej dala same dobre ocene mi verjetno ne bo dovolil, da znižam :?

Ah, še dobr, da je bla mala vrednost.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Aja, pozitivne mislim, da ne mores spremenit, samo nevtralno ali negativno. Razumem, ko nekdo hoce spremenit, ce je pustil negativen feedback, pa se je potem situacija razresila. Ampak zakaj bi spremenila, ce si bila ob prejetju izdelka zadovoljna?
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Larchiiie »

NUJNO! A je katera že kupovala na newlook.co.uk? Naročila sem že v petek, se pravi, da je že 5 dni minilo pa še zdaj nisem dobila potrditvenega emaila, da so moje naročilo sprejeli al pa odposlali. Plačilo na paypalu je sicer nakazano, sam mi denarja, še niso vzeli. Jaz sem hotla met stvari že ta teden, pa zgleda da jih ne bo :( na mail pa mi tud niso odpisal.
Marija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Marija »

zanima me, če ima katera izkušnje s telima dvema spletnima trgovinama:
http://www.outletlouisvuittonmall.co.uk - tale se mi zdi precej avtentična in pristna, pomoje se nahaja v angliji, ampak ne najdem nikjer iz kje pošiljajo zato sem poslala email da izvem - če je iz usa potem je bv

http://www.replicalouisvuitton.co.uk - tale se tudi "kao" nahaja v angliji, ampak po slikah sodeč (ene imajo kar neke kitajske oznake) izgleda kot da je kitajska roba iz nevemkje.. In če že, mi jo na carini lahko vzamejo, kar se iz uk ne more zgodit. tudi sem poslala mail...

torej ja.. Iščem pač LV torbico, speedy oziroma nekaj podobnega ubistvu, nekje online (ne kitajska/usa) ker bo šlo čez carino in precej verjetno na uničenje (glede na mojo srečo)... tako da po možnosti v evropi.. in težko je najt -.- ebay nima baš nešto, amazon bom pa zdej pogledala
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Marija, če boš tole kupovala, boš pa res ena Marija. Ime druge spletne strani ti že pove, da so to replike, torej ponaredki, prva spletna stran pa ima tako smešno nizke cene, da adijo...če pogledaš na tapravo vuittonovo stran, vidiš, da so obeski za ključe 200€, denarnice 700€, itd...to je pač vuitton...ni za vsakega....

poleg tega mora ustrezati celotnemu tvojemu outfitu...pač vuittona ne moreš nositi v kombinaciji z H&M in C&A in podobnimi vseza5eurov oblačili, ker to je tako, kot da bi dal alu-felge na starega zjebanega fičota.

sploh pa...če te v tujini dobijo s fejk vuittonom, imaš lahko probleme...

zatorej...živi svojim zmožnostim primerno! :wink:
Odgovori