Poljubljanje - s kolikimi dosedaj?
Džeki napisal/-a:Ne razumem žensk, ki se tako veselo lizarijo z dost tipi, ponosne pa razlagajo, da so seksale samo s par tipi. Tako lizarjenje vse povprek je ravno tako rizično z vidika bolezni, kot nezaščiten seks.
Se kr strinjam. Zato js ne zaližem lih 10 tipov na noč ampak enga do dva na leto

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
Heh, jaz sem živčna in mi gre na živce že, če je v samopostrežni 60 folka, kaj šele da bi se jih tok hotla dotaknit o.O
Niti ne vidim pointa v tem, poljubljanje samo po sebi je meni precej brez veze, če ni čustev zraven.. Pa že pri svojem se mal bojim, da bi name prenesel virus herpesa (tisti na ustnicah), ker ima virus v sebi kot veliko ljudi, jaz pa ne - in bi rada, da tako tudi ostane 

- White_Widow
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
- delfinchek
- Debatorica
Kdo je šel pa v luft? Sam vprašali so, kako si to zapomnijo, jih pač zanima očitno
Kar se tiče mojega strahu pred herpesom, je pa to moj osebni odnos o poljubljanja, nima veze s tisto žensko, ki je pisala zgoraj, je pa res, da je Džeki dal povod, da sem se sploh opogumila pisat sem noter 

Zadnjič spremenil dot, dne 01. Nov. 2011 16:32, skupaj popravljeno 1 krat.
^^ Pomoje tako kot drugi oz. mogoče so na tem področju malo bolj pazljivi... ali pa tudi ne - podobno, kot če bi nekdo rekel komu 'o fuuj, potico ješ, jaz pa tega ne maram
', pa to nima kakšnega blaznega pomena in ne pomeni avtomatično, da se pa ta oseba skrajno zdravo prehranjuje
Pač svoje mnenje poveš, nobenega metanja naprej jaz nisem opazila.
Pa možno tudi, da je tista oseba zgoraj, ki se je prijavila na forum samo zato, da je napisala cifro v to temo, itak skušala samo malo provocirat in sprožit debato

Pa možno tudi, da je tista oseba zgoraj, ki se je prijavila na forum samo zato, da je napisala cifro v to temo, itak skušala samo malo provocirat in sprožit debato

-
- Kofetarica