Neminem napisal/-a:*psssst...js sm do takih zaključkov pršu pa nism šu nikamor
+1
AMPAK
Priznam,..
* da je vedno znova lepo in pomenljivo brat taksne storije.. svaka cast LZ-ju, da je izpeljal tole, kot se zagre + dozivel razsvetljenje svojega bistva.. konc koncev sploh ni vazno kje/kdaj to dozivis.. glavno, da to dozivis tako intenzivno, da v to res verjmes kot v eno resnico.. in si to resnico znas priklicat v misli tudi takrat, ko vse skupaj bolj spominja na laz.
*da bi tudi jaz sla na kako orng setnjo..nekam v hribe, na mirno in ocem vsecno lokacijo. sicer ne rabi bit pot, dolga 900km.. bi vseeno kaj krajsega

*da drug teden dobimo v pisarni enak avtomat za kavo, kot ga imajo na petrolu..

*da zadnje case vstajam ful zgodaj, vsaj uro pred tistim nujnim casom, in res pase zjutraj v miru pocajckat pa kaj prebrat, poslusat tisino ali pa kako kul jutranjo glasbo..
*da sem se danes zjutraj lotila odmasevanja odtoka v kopalnici

*da ta teden zrem samo svinjarijo, ma ne morm verjet. skoz se nosi neko pecivo, ce ni peciva se bo zihr nasla kaksna pozabljena tablica cokolade, ce pa res nicesar ni, pa se vedno spomnim na svoj talent, kar se tice peke palacink.. groza!
*da so se mi lasje spet tako zgostili, da bi lahko se komu ponudila dodatek k ultravolume cupi.. po svoje lepo (itak ljubim svoje lase dddd), samo kaj ko nikol nic noce stat tam, kot bi jaz hotla, kr vsak lasek spremlja plaz tisocih drugih, ki iznici vsak najmanjsi trud..
*da je treba zelje ocitno res naglas izrazat.. ze tolikokrat potrjeno in spet: v ponedeljek sem ful jamrala, da bi sla kam z letalom..bla cist faus cimru, k je sou naokrog, in vceraj res pride sef z rezerviranimi letalskimi kartami za en biznistrip novembra.. wuhu.. komaj cakam letenje (in seveda ves freetime

*da se veselim vecera..sicer bom spet fraj sele po enajsti, but still. film, kavc, caj, kak joint, kak mejl fotru.. wuhu. upam samo, da nebomo meli spet polne bajte.