bom probala, enkrat če se spomnem, če me pot zanese v torri, kar upam, da ne, ker...
- fakin sovražim šoping, še bolj pa sovražim zbiranje cot za svojega tipa. kaj lahko pliiiz ta vesoljni svet že enkrat pošteka, da niso vse ženske fuknjene na šoping, da mi ni v veselje hodit z njim po štacunah, ravno obratno. da se mi niti za svoje potrebe ne da hodit po štacunah. da ne razumem tega dvotedenskega odločanja okoli ene cote. pa sej kupuješ eno majco, sej ne sestavljaš atomske bombe zabogamiloga.
- da ne maram, ne maram, ne maram šopinga. niti spletnega niti nič. edino kar je vsaj približno znosno je ogledovanje izložb kakih butikov na počitnicah, ampak še to samo zaradi vizualne podobe izložbe, barv ki me fascinirajo in kombinacij vzorcev, ne ker bi dejsnko hotl apol it not in probat stvari in pol še neki kupit, samo zato ker ne vem kaj in pol pač neki kupiš.
- da ne maram, ne maram, ne maram trgovin, šoping centrov, mallov, btc mi je priumerljiv s 3. krogom dantejevega pekla in se g aizogibam kot hudič križa. najljubša stvar v cityparku je mkdonalds.
- da sem kljub vsemu boljše oblečena kot 3/4 ljubljanskih dečev.

- da sem se pol leta nazaj odločla (zavoljo finančne krize), da si bom kupla samo stvar, ki mi je res zelo všeč.
- da si že pol leta nič nisem kupla. razen kape, ki sem jo lani zgubila in letos na srečo našla enako med nekimi starimi zalogami.
- da morem na njej izvest še manjši DIY projekt, da bo najlepša kapa od najlepšejših kap