Priznam da..#17
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
Led Zeppelin napisal/-a:- pes. Jaz pa jem ene piskote
Upam, da ne pasjih...

*da sem idealno napravljena za halloween, ker sem čist bela po faci od maske za obraz... lahk bi šla mal froce strašit
*da me jutri čaka en kup opravkov, men se pa taaaak ne da hitro vstat pa pelat, mjah se bom pol potolažla s kakim shopingom
Yada, yada, yada...
claire napisal/-a:tor napisal/-a:claire napisal/-a:*
* da sem prej ujela da je ona na kmetiji govorila o posilstvu- WTF?
Škoda, ker tebe ni v tej oddaji, zihr bi gledanost narasla.
in fo fuL. kaj bi se mel luštno!bi tega simona takoj izšolala.
No sej to, če si tok gobčna še v resničnem življenju, bi ga res izšolala, al bi pa on tebe.

danes sem taksiral na letališče v trst, imel sem 450 km dežja za popizdit....
sem se nazaj grede ustavil v torri d'europa v shooooooping.....
sem kupil enih 6 cd-jev in en dvd, gamepad za ps3 in pes 2012...ko majo otroci gnar, so kramarji vesel...
pol sem pa šel še v coop pa nakupil kakšnih 10 kil pašte de cecco, 4 litre olivnega olja sasso ter nekaj parmezana (berte firme pa zapomnite si, da boste vedeli, katera roba je najboljša...
)
od ljubljane dol je bila malo bolj prazna cesta, jaz seveda biagiota noter....ful naglas...scal kot marija...jaz pa tale komad naglas...
in razmišljam o eni posebni osebi....
pol pa pogledam na števc, mater po tistem nalivu sem se peljal 190km/h....un od včeraj ima prav, da sem en norc prismojeni....
ko sem pa prišel domov, sem pa dva pirčka pozizal...je pasal ko budali šamar....

sem se nazaj grede ustavil v torri d'europa v shooooooping.....

sem kupil enih 6 cd-jev in en dvd, gamepad za ps3 in pes 2012...ko majo otroci gnar, so kramarji vesel...

od ljubljane dol je bila malo bolj prazna cesta, jaz seveda biagiota noter....ful naglas...scal kot marija...jaz pa tale komad naglas...
in razmišljam o eni posebni osebi....

pol pa pogledam na števc, mater po tistem nalivu sem se peljal 190km/h....un od včeraj ima prav, da sem en norc prismojeni....

ko sem pa prišel domov, sem pa dva pirčka pozizal...je pasal ko budali šamar....

-
- Cosmopsiho
floribunda napisal/-a:- da morem jochija obvezno podučit o najbolšem olivnem olju, ki ga definitivno ni moč kupiti v coopu v torri d'europa.
- da je najboljše olivno olje tisto, ki raste pri nas doma
http://www.delicesditalie.com/administr ... xFt2nc.JPG
tole je najtarboljše, tisto tvoje je sigurn ful premočno...probaj tole pa povej...