-kaksen grozen dan...dez v Galiciji je povsem nekaj drugega kot doma, dobesedno vesoljni potop, da o vetru niti ne govorim, ko sem preckal nek greben me je sunek prevrnil na tla. Je pa res da se nikoli nisem bil v tako zeleni dezeli..in hrana, njam..
-sem po 4 tednih srecal se vecjega eksota kot sem jaz. Indijko, heh..in seveda moja vprasanja so se nanasala na razliko med kulturami, in kaj so dobre/slabe lastnosti evropejcev. In odgovor je bil..i dont give a damn odnos do zivljenja, v Indiji namrec ko izberes punco je to.ze kar dokoncno in moski so veliko bolj tradicionalno usmerjeni in imajo v povprecju 2 spolni partnerici. In jaz sem se zacel smejati, ker je ravno i dont give a damn koncept ki sem ga v kratkem posvojil
- sem ze kake 2 dni v turisticnem delu Camina kjer so tisti ki hodijo samo zadnje dni, in vveraj je bil naporen dan in mi dodelijo posteljo s stevilko, pridem tja in so tam neke stare mamce, in me nazenejo naj grem drugam spat ker so pac one tam.. Uf in potem se je zacel moj 15minutni pokroviteljsko jezni egotrip, jaz sem ubogi fant ki je hodi ze 1 mesec, da so pravila ki se jih spostuje in ja... se Jezusa sem vtaknil notri. Pomoje mislijo da bodo sle v pekel..jaz pa.sem bil vesel ker sem se lahko na nekoga znesel ker sem bil cel dan na dezju.
- sem velik individualist in samotar..ampak uvidel sem, da ne morem vsega narediti sam..pogresam dom in pogresam ljudi, ko pridem domov bom popravil nekaj odnosov. Principi so neumni...in resnica se spreminja+ sel bom ma eno velikooooo pico.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.