kdo/kaj vam gre na živce #3
-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Mladoletna mularija, ki se prepira z mano, ker jim nočem pira postrežt.
Lahk se ne vem kolk prepiraš z mano, prepričal me ne boš, da je kr cela miza doma osebne dokumente pozabla, da je 17 in osem mesecev itak isto kot osemnajst, da mi boš ti plačal kazen, če se zdaj izza ovinka inšpekcija pokaže, da radler nima dost alkohola, da bi spadal med alkoholne pijače, da ti je pes pojedel osebno... Ne briga me. Ja, lahk greste tud drugam, nisem po prometu plačana.
Lahk se ne vem kolk prepiraš z mano, prepričal me ne boš, da je kr cela miza doma osebne dokumente pozabla, da je 17 in osem mesecev itak isto kot osemnajst, da mi boš ti plačal kazen, če se zdaj izza ovinka inšpekcija pokaže, da radler nima dost alkohola, da bi spadal med alkoholne pijače, da ti je pes pojedel osebno... Ne briga me. Ja, lahk greste tud drugam, nisem po prometu plačana.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Ljudje, ki že celo življenje živijo v blokcu z mamico in nimajo nikjer kvadratnega metra zemlje, niso nikol delal za svoj denar, so izolirani od familije, ker jim je prioriteta viset na netu cel dan in te potem grdo gledajo, ker nimaš časa it na ta in ta žur z njimi, ker: a) moraš delat, b) moraš cepat drve, c) moraš pospravit rože pred zimo, d) greš usput še na britof mal pošlihtat, e) greš na rojstni dan bližnjega sorodnika.
Srsly, a je to tak težk razumet?

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Negativizem... Spoznaš neko novo osebo in ne razlaga nič drugega kot kakšne probleme ima s fantom, kako je nesrečna, kako se bo zredila od kikirikijev, pa ima že zdaj 45 kil usw. usw. Te prav zamori, tudi če to nalaga preko chata na FB. Še dobro, da je zasvetil alarm, da se mi ni treba več ukvarjat s takimi ljudmi, ker sem rada obkrožena samo s pozitivci in hvala onemu zgoraj, da mam ob sebi družbo, ki je isto pozitivno naravnana kot jaz, če ne bi že padla v depresijo poleg takih kot je zgornja.
Sem pa tudi tukaj na forumu prepoznala nekaj negativcev. Ta je šele huda, ko zunaj štirih sten nimaš komu jamrat, pa to delaš v virtuali. 

* trgovine na FB, ki kupujejo izdelke na eBayu in jih prodajajo za VSAJ 3× večjo ceno
trapaste izkoriščevalske trgovine... vsaj fotke bi svoje dal

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Kofetarica