Klepetalnica #115
-
- Kofetarica
Mene osebno moti nenehno vtikanje v osebe k so "totalni luzerji" po njeno in naslajanje nad tem "kako je ona boljsa"...
Kako smo vsi na forumu brez lajfa ker smo tukej velik... ampak kadar je pa ona gor je pa pac to nekaj normalnega...
Ponavadi take osebe zrugam do te mere da odidejo vendar imajo take osebe prednost v "internet fights" ker pac zapre okencek kadar ne more nic povedat in nadaljuje naslednjic ko spet nekdo "nima pojma" oz. ima "slabo zvezo"...
Ne predstavljam si take osebe kot je ona v REAL - resno - da je nekdo tako vase zagledan... Pametuje vsem o zvezah sama pa... nvem no
Claire vsaj ne zali
Pa pravijo da jo je zanimivo brati... Meni najeda tudi kadar se ne spravlja name... Ker pac njen nacin komunikacije NI normalen!
Meni je danes marsikateri zivcek prihranjen...
Kako smo vsi na forumu brez lajfa ker smo tukej velik... ampak kadar je pa ona gor je pa pac to nekaj normalnega...
Ponavadi take osebe zrugam do te mere da odidejo vendar imajo take osebe prednost v "internet fights" ker pac zapre okencek kadar ne more nic povedat in nadaljuje naslednjic ko spet nekdo "nima pojma" oz. ima "slabo zvezo"...
Ne predstavljam si take osebe kot je ona v REAL - resno - da je nekdo tako vase zagledan... Pametuje vsem o zvezah sama pa... nvem no

Claire vsaj ne zali

Meni je danes marsikateri zivcek prihranjen...
-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho