- da me hoče bolet grlo 

upam da bo liter čaja in anglas s vsaj malo pomagal. baje razsaja neka ogabna viroza, ki povroča bolečina v grlu in ušesih in js res ne bi rada da me spet ušesa bolijo. sita sem tega kroničnega vnetja desnega feha totalno. en dan si ga bom kr odrezala. mogoče se bodo moje slike pol za ful več dnarja prodajale.  
- da sem danes gledala ponudbo del na študentskem servisu in je situacija bolj kot ne za se zjokat. za 3.6€ niti približno ne vstanem iz postle. na-a. 
- da morem pogruntat kje zaslužit kej dnarja. najboljše bi blo neki napacat pa na stojnico ob ljubljanici za praznike prodajat 

- da sem začela z drugim delom maltrerianja loncev za rože. v tej rundi sem končno pogruntala kako se obnašata akril+ glina in zadeva zgleda precej bolje. čeprav je vse skupaj še vedno podobno arts and crafts projektu otrok s posebnimi potrebami. 
- da je bil v petek totalno awesome žur, dečko je kr podaljšal svoj set za 2 uri. dj, ki je rolal za njim je bil že čisto živčen. hehe. plesali smo do 7h jupi! 
- da mi je malo žal, da sem zamudila kozmomiting. pa drugič. upam, da se naslendjič zmenimo kje bolj v centru, tiste dravlje so mi res anti. 
- da mi ni jasno, zakaj ma delusional tolko problemov z ***ally*** 
- da se na tem forumu na momente ženske spuščate na en nizkoten, svinjski, nečloveški nivo, vlečete informacije iz nevem kje, uporabljate ene blazno težke izjave, lastne izjave uporabnikov spreobračate, vlečete iz naftalina in jih uporabljate proti njim. zakaj? 
za ceno enega bednega argumenta na enem kokošjem slovenskem forumu. 
patetično. 
če bi bla js administrator bi ob prvih takih žalitvah pol foruma dol letelo. babe fukjene.