Zadela sem brezplačno bivanje na city fever-ju v Pragi za obdobje 24.-27.11.2011 prek Jupitra. Res bi rada šla, ampak rabim nekoga, ki bi šel žurat zraven, če kdo že gre, pa tudi išče sopotnika/novo poznanstvo, da ga mal zažuramo pa se mamo fajn, naj me kontaktira na ZS
Drugače pazi, ker sem jaz tudi "zadela" preko Jupitra maja (spring break na Pagu). Imaš zastonj bivanje, ampak ti drugje nabijejo cene (npr. 30€ kar tako, pa sem vprašala zakaj moramo to plačat, pa so rekli da za brisače-wtf?), če ne ti sploh ključa ne dajo od stanovanja itd. zdaj ne vem če je to ista fora in preko česa si to zadela. Ma pa Jupiter že dolgo foro, da pošilja ljudem, da si zadel potovanje v nagradni igri in s tem pridobiva stranke ( takrat smo tri kolegice zadele isto zadevo od Jupitra v razmaku nekaj dni).
I'd rather laugh with the sinners than cry with the saints.
Hej,
ja, preko Jupitra sem to zadela, pa samo zase, jasno, itak so to dali z namenom, da še enga zravn pripelješ, ki pa plača polno ceno. Sem tudi sama gledala, kar dosti je teh obveznih doplačil, ki si jih omenila, neka zapestnica je kar 30€ skoraj. Za brisače kao da so mogla tok plačat? Vse bl se mi zdi sumljivo...kaj pa vem. Ma kdo dobro izkušnjo s tem Jupitrom?
Mah tole sem tud jaz zadela, kao brezplačno bivanje pa neke fore. V bistvu pa moreš plačat 2x50 eur + 10 eur prijavnina. Potem dodatno še 30 eur zapestnica, če želiš. Povabiš lahko zraven 1 do 5 oseb ampak vsak more plačat teh 110 eur. Redna cena je menda nekje okrog 199 eur + 13 eur prijavnina in tt + 30 eur zapestnica. V bistvu s to nagrado zadaneš popust za tole zadevo.
tud jaz sem to zadela, za Prago in za Krf. sem bila z njimi na krfu, mi je bilo noro, sicer vreme ni blo lih posrečeno, ampak smo šli dol za 150eur nekaj takega. je pa vse štimalo, smo bli ful zadovoljni. za prago sem pa tudi zadela, ampak za februarja, pa še razmišljam če bi šla. cena je okrog 110eur hotel 4* z zajtrkom dve nočitvi, prevoz. to se men zdi ful pocen. samo ne vem o kakih doplačilih vi pišete, pa sej zapesstnica ni obvezna. to vzameš če hočeš. vsaj meni so tko rekli, pa tud napisano je tko. drugač pa se tud men zdi da vsak drug to zadane, ampak čist iskreno me prov briga, tud če vsak moj sosed to zadane, važno da je poceni.