drugače pa sem že napolnila košarico v tej spletni trgovini.. se je nabralo kar za 41€
 (mam vsaj poštnino zastonj
  (mam vsaj poštnino zastonj  )
 )
sem pa kupla kar 3 testerčke, ker se nikakor ne morem odločit med enim/dvema.
 pa še večjo možnost mam da bo kateri ok, če pa noben posamezno ne bo ok, pa bom malo po 2 premešala. nekaj že bo.
 pa še večjo možnost mam da bo kateri ok, če pa noben posamezno ne bo ok, pa bom malo po 2 premešala. nekaj že bo.   pa pol sem še nabavla korektor in tester zaklj. puder ter čopič za puder,korektorni in za senčke.
  pa pol sem še nabavla korektor in tester zaklj. puder ter čopič za puder,korektorni in za senčke.
+nujno še 2 vprašanji:
*a je pred korektorjem,podlago, zakl. pudrom potrebno še obraz namazat s kako kremo ali direktno nanesem korektor itd.? sploh zame,ki mam precej mastno kožo.

*pa čopič http://www.lilylolo.si/copici/smudge-copic-za-oci.html je mišljeno, ko recimo pod očesom hočeš zabrisat črno črto oz. ustvarit tudi smokey eyes? pa kaj a moram potem meti kako senčko to,da zabrišem pod očesom črto al zabrišem s tem čopičem črto od svinčnika za oči? upam da je razumljivo.

jst mam unga v tubici, pr men je naredu čudež
  jst mam unga v tubici, pr men je naredu čudež

).. Mi je pa všeč od Loreala tekoči puder True match, ki se res lepo zlije s poltjo (pa še težko najdem tak svetel lep odtenek, da mi paše, ta je res kul), da ne bom OT
 ).. Mi je pa všeč od Loreala tekoči puder True match, ki se res lepo zlije s poltjo (pa še težko najdem tak svetel lep odtenek, da mi paše, ta je res kul), da ne bom OT