Bi bilo lih tko butasto, k "ups" smajlija zraven dat.
(Prvi primer se bere tko, k da maš samozavest tok na višku, da zardevaš že, ko moraš povedat, kok si star oziroma da te je sram svojih let, drugi (tist z 6/12) pa tko, k da ne znaš krajšat ulomkov )
Ampak važno, da ni suhoparno
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
bo jasno ja.. cperav zdaj kr eno vremeee no. poletj emi je slo ze malo na jetra, ampak hotla sem, da bi bla takoj zima..ne pa neki dez-sneg..kr neki. se dobro, da morm bit dans naokol do enajstih.. WHY..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Mah jaz pa tega gumbka nism uporabljala niti takrat, ko je bil mora bit hecno, da vidš neko temo..pa se nekdo prička sam sabo, zato ker ti ne vidš poste od svoje ignorirane osebe
samo jaz tudi nebi bla na tvojem mestu Evelyn.. mislim, da bi mogla it kam z avtom baje cist kolaps povsod.. ravno zato ne grem med obema joboma nic domov k se mi ne splaca
a prav bil je ignor button? kako pa to zgledlo? a to se je uporablo za *purple*?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
..Evelyn.. napisal/-a:Kva si tečna barbie jao eni prov vklopte "morm mal težit" napravo, ko se registrirate na cosmo.
odvisno od tega, kako sprejmeš zadevo. Lahko kot teženje, lahko kot opazko Sprejemanje kritike pa to... Al je pa men crknu detektor za nesramnost, pa sem nesramna/tečna in se tega niti ne zavedam Will stop. Itak morm it.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!