dot napisal/-a:delusional napisal/-a:*omg, playboyeva zajčica je odprla spletno trgovino na fb
Omg, a je normalna, sej to jo lahko inšpekcija zarad teh ponaredkov
Oprostita, ampak tukaj pa vem, da dobim za 20€ LV denarnico....original.FuŁ

)
 )
 Upam samo, da me počakajo do moje plače, ker jih res nujnooooo potrebujem!
 Upam samo, da me počakajo do moje plače, ker jih res nujnooooo potrebujem!

in potem me je krnekam pelal v eno graščino, kjer je blo miljon folka po hodnikih. Jaz sem pa na vsak način razmišljala kako pobegnt in najdt enga druzga tipa, ker če spim z drugim, potem se un ne sme poročit z mano
 in potem me je krnekam pelal v eno graščino, kjer je blo miljon folka po hodnikih. Jaz sem pa na vsak način razmišljala kako pobegnt in najdt enga druzga tipa, ker če spim z drugim, potem se un ne sme poročit z mano  in me je dal enemu svojemu kolegu v varstvo, da je on nekaj šel iskat, jaz pa sem kolegu pobegnla in se skrila v eno sobo, pol sm ga pa čakala da pride, pa ga kr ni blo nikjer..pa sm vn pogledala in mi je ena ženska rekla, da me išče v drugih sobah
 in me je dal enemu svojemu kolegu v varstvo, da je on nekaj šel iskat, jaz pa sem kolegu pobegnla in se skrila v eno sobo, pol sm ga pa čakala da pride, pa ga kr ni blo nikjer..pa sm vn pogledala in mi je ena ženska rekla, da me išče v drugih sobah  in sm ji rekla, da ga pošlje k men v sobo in ko je prišel sem kao dekolte pokazala hahaha
 in sm ji rekla, da ga pošlje k men v sobo in ko je prišel sem kao dekolte pokazala hahaha  in se ni mogel upret in je spal z manno, potem pa bam konec sanj
 in se ni mogel upret in je spal z manno, potem pa bam konec sanj  

sm sanjala take bedarije, medtem ko je bil poštar tle
 sm sanjala take bedarije, medtem ko je bil poštar tle