Pa si res že kar daleč. Norc Pomoje se kar splača izkoristit in čimveč vidt, ko si pa že tam.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ja forum pač za neko konkretno čvekanje ni namenjen in narejen zato glih tako čvekanje, ko ga lahko dobiš na fb tu utopično pričakuješ. Lahko pa kaka brezvezna tema
jutri misli pri meni kr sneg past. je še kdo na malo višji nadmorski višini doma, da mu bo snežilo?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.” ― Ralph Waldo Emerson
ja, nekaj s snegom strašijo...jaz sem šel danes kar po zimske gume, jutri grem v MB, upam, da ne bo snega, oz. če že bo, da vsaj ne bo zastojev oz. pacientov, ki ne znajo po snegu vozit...
seveda ni tako "live"kot chati....bolj tako če sploh kdo sledu temu.
amm, ma nč ne bo snega...sej ga bo koj pobral...nism na hribu neki, tko da...še vedno ti ostane traktor, s tem prideš skor povsod
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.