Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

NOVO

Kje se lahko kupi Revlonove barve za lase?

Zaenkrat vem samo za Namo.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

Kateri vlažilni robčki za odstranjevanje make upa so kvalitetni in ne dražijo oči? Trenutno uporabljam neke roza od Spara (XXL pa neka ženska je gor), ampak me ful pečejo oči, čeprav je namenjeno odstranjevanju make upa iz oči.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Meni so Balea super, pa še praktična pakiranja imajo. Sicer si raje odstranim ličila z čim drugim, ker je bolj temeljito (npr. Balea dvofazni odstranjevalec).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Meni je pa za odstranjevanje ličil všeč Garnier odstranjevalec (taka svetlo zelena flaška).
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

*mala* napisal/-a:Sicer si raje odstranim ličila z čim drugim, ker je bolj temeljito (npr. Balea dvofazni odstranjevalec).

+1 na to, plus robčki za odstranjevanje od Muellerja (ne vem točno kako se imenuje znamka, neki CV na vlko gor piše pa v takem zelenem pakiranju so pa dišijo po lubenici) so mi tud všeč, temeljito odstranijo MU in meni osebno ne dražijo oči oziroma neposredne okolice.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Pa je boljše uporabljat čistilne robčke al čistilno mleko za učke?
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Js bi rekla, da kar odstranjevalec ličil za oči :D
Tale je fenomenalen:
Slika
Kjub temu, da imam leče in res zelo občutljive oči, me po tem ne peče in res odstrani ves očesni make up. Ostalo pa z čistilnim mlekom ali robčkom.
Pa še približno 1,5€, kar je smešno poceni.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pa ja sej, a veš ko sem enkrat spraševala za čistilo za oči? No pol sm pogledala na ta moj Afroditin(sensitive kao, kamilica) in piše, da je tud za učke, tko da sm kr na tem ostala.. Ampak nvem, hmm..bi blo za probat tole od Balee, kar si nalimala. V Mullerju ne? Ali Dm?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Samo DM, ker je njihova firma.
Meni nobeno čistilno mleko ali čistilni robčki (pa sem imela res že ogromno tega) ne odstranijo tako hitro in temeljito maskare. Pri ostalih se moram prov matrat, da spravim dol in drgnit. Se mi prov smilijo trepalnice. Tukaj pa na blazinico iz vate, parkrat (2-4× :D) potegnem, pa je vse dol.
Res priporočam.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Bom sprobala tole. :gut:
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

meni je tut tale od Balea fenomenalen. nekja časa sme mela teg advofaznega pa mi je oči preveč zmastil in mi ni najbolje pasalo na kožo. pol sm probala enakega, le da brez olja in je fantastičen. nikoli več ga ne menjam.
sama tudi nosim leče pa je fajn nežen do vsega. ni se treba mantrat da spraviš MU dol. kot je rekla *mala* , 2-3 potegneš pa je vse dol. pol pa uporabljam še čistiilno mleko od avona, ki je super pa nakoncu še balejin tonik za mešano-mqastno kožo. najboljša kombinacija zame.

in res priporočam tale balejin odstranjevalec ličil. oba. ker sta zo dobra. in je res smešno nizka cena.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

meni pa ti dvofazni ne sedejo. nikakor.
i je pa zakon od alverde calendula. zelo zadovoljna. tole

tudi smešno poceni, edino dobit ga je težko ker zargrabijo takoj. ponavadi vzamem kar 3. :D
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

tega sem si dva dvi nazaj ogledovala. zdel s emi je znimiv. v ms v dm-u je polica z njim skoraj vedno polna. nisme bila prepričana v njegovo učinkovitost pa ga raje nisme vzela. mogoče ga bam kaj sprobala.
Anja!
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja! »

Mene pa zanima, če kera ve, kje bi se dal dobit mleko za telo BLV BVLGARI Lotion pour le Corps?
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ katerega pa misliš, jih več obstaja :) (Mon Jasmin Noir, Omnia Green Jade, Black...), 'lotion pour le corps' je le prevod besedne zveze losjon za telo :D.. Lahko jih naročiš na netu, so tudi v slovenskih spletnih trgovinah, se mi zdi, pa kakšen Mueller ali Limoni bi tudi mogoče imel kaj takega.
Odgovori