Katero osebo iz foruma bi povabil/a na izlet in kam?
-
- Cosmopsiho
brandibelle napisal/-a:O cem bi pa debatiral z vecino... khm... o velikosti ticev? o tem kaj kdo je za zajtrk? o varanju... ?
Nekak se strinjam z obema stranema...
Tema se vedno najde.
Fora je v tem, da se že zdaj folk obklada po forumu in si meče pod nos stvari, kako bi bilo šele, če bi se dobili v živo?
Maš primere, da uporabnica javno piše, kar ji je neka druga uporabnica pisala kot zasebno sporočilo. WTF, kako takšni osebi zaupati kakroli?
Kako v krogu ljudi, ki se poslužujejo takih metod, v živo povedati karkoli?
Zato pravim, bolje je, če nicki ostanejo nicki, ostalo pa je prepuščeno domišljiji.
-
- Kofetarica
Džeki napisal/-a:brandibelle napisal/-a:O cem bi pa debatiral z vecino... khm... o velikosti ticev? o tem kaj kdo je za zajtrk? o varanju... ?
Nekak se strinjam z obema stranema...
Tema se vedno najde.
Fora je v tem, da se že zdaj folk obklada po forumu in si meče pod nos stvari, kako bi bilo šele, če bi se dobili v živo?
Maš primere, da uporabnica javno piše, kar ji je neka druga uporabnica pisala kot zasebno sporočilo. WTF, kako takšni osebi zaupati kakroli?
Kako v krogu ljudi, ki se poslužujejo takih metod, v živo povedati karkoli?
Zato pravim, bolje je, če nicki ostanejo nicki, ostalo pa je prepuščeno domišljiji.
Resnica! Ne razumem ljudi, ki javno pišejo, kar so prebrali v ZS!

^^ recimo zato, ker meni lahko ena ninča (čist konkretno) napiše vse JAVNO v temo. ne da mi najeda in teži prek zs-jev.
eno je. če imaš z nekom nek zaseben pogovor, ki je obojestranski, drugo pa je vsiljevanje mnenja preko zs-jev ko človeko milijonkrat poveš da tega nočeš.
pa mislim. vprašanje za vse.
v čem vam je fora spoznavat se forumaši med sabo? res me zanima.
eno je. če imaš z nekom nek zaseben pogovor, ki je obojestranski, drugo pa je vsiljevanje mnenja preko zs-jev ko človeko milijonkrat poveš da tega nočeš.
pa mislim. vprašanje za vse.
v čem vam je fora spoznavat se forumaši med sabo? res me zanima.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
- Cosmopsiho
Zakaj pa se nebi? Jaz sem to, kar sem na forumu, tudi v živo. Pač ok, tebi se ne paše dobivat, si pač v tistem kolutu ljudi, ki radi ostajate anonimni, drugi pa radi spoznavamo ljudi s katerimi si vsakodnevno pišemo, pa čeprav to ostanejo samo enkratne ali občasne priložnosti.
It was forever..but it didnt last long..
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho